112 Hendrik-Ido-Ambacht

Welkom bij de 112 meldingen van Hendrik-Ido-Ambacht. Op deze pagina kun je alle 112 meldingen in Hendrik-Ido-Ambacht bekijken. Door onze pagina in de gaten te houden kun je bijna direct na een 112 melding zien wat er is gebeurd en waar. Zo kan het dat de brandweer Hendrik-Ido-Ambacht uit moet rukken voor een brand of dat er een traumahelikopter over vliegt. Blijf op de hoogte van alle 112 meldingen van de politie, de brandweer, de traumadienst en de ambulance. Ga zelf niet kijken bij een recente 112 melding om de hulpdiensten de ruimte te geven.

Jij kan hier staan!

Adverteer hier?

Jij kan hier staan!

Adverteer hier?

Jij kan hier staan!

Adverteer hier?

Jij kan hier staan!

Adverteer hier?

112 meldingen Hendrik-Ido-Ambacht

Bekijk hierboven alle 112 meldingen in Hendrik-Ido-Ambacht en omgeving. Dankzij het P2000 systeem kunnen we direct zien als er nieuwe 112 meldingen worden gedaan. Wanneer er een ongeluk in Hendrik-Ido-Ambacht is kun je dit meteen online zien.

De 112 meldingen op onze website zijn afkomstig vanuit het P2000 systeem. Dit digitale netwerksysteem zorgt ervoor dat alle 112 meldingen door iedereen ontvangen en gelezen kunnen worden. Alle hulpdiensten in Nederland gebruiken dit systeem.

112 melding Hendrik-Ido-Ambacht

Heb je informatie voor ons die van belang is, stuur ons dan een bericht via onze contactpagina.