Vacature Docent Aardrijkskunde

Docent Aardrijkskunde in Ridderkerk

Onze belofte

Docent Aardrijkskunde

Portus Farelcollege

0,6 FTE

€ 3.301 - € 5.862

Solliciteer direct

Logo van Portus Farelcollege

Ben jij een tweedegraads bevoegd docent Aardrijkskunde (of studerend daarvoor) en wil jij werken op een school die kwalitatief hoogwaardig, inspirerend en innoverend onderwijs hoog in het vaandel heeft staan? Lees dan snel verder en solliciteer!

Betekenisvol werk

Farelcollege in Ridderkerk zoekt (per direct) een enthousiaste en bekwame docent aardrijkskunde voor mavo, havo en vwo (onderbouw).

Wij zijn op zoek naar een collega die onze leerlingen kan enthousiasmeren voor het vak aardrijkskunde. Voor jou is een lesuur geslaagd als je je leerlingen iets van je vak hebt kunnen bijbrengen en jij de leerlingen gestimuleerd hebt het beste uit zichzelf te halen. Wij zoeken iemand die zich voor langere tijd aan het Farelcollege wil binden en echt een onderdeel wil worden van ons hechte team.

Portus Scholengroep

Op de Portus scholen in Rotterdam-Zuid, Barendrecht en Ridderkerk kan jij iedere dag het verschil maken. Of je nou praktijk- of vwo-onderwijs geeft, wij hebben allerlei mooie onderwijsconcepten zoals (t)huiswerkvrij onderwijs, gepersonaliseerd leren (Kunskapsskolan) en tweetalig onderwijs in huis. Bij Portus staan een goede sfeer gecombineerd met top-onderwijs hoog op de agenda. We geven je de ruimte om zelfstandig en met eigen verantwoordelijkheid te kunnen werken en jezelf verder te ontwikkelen.

Portus Farelcollege is al jaren een begrip in Ridderkerk. Goed onderwijs, een fijne sfeer en persoonlijke aandacht voor zowel leerlingen als collega's staan bij ons centraal. We bieden onderwijs aan op vwo, havo, mavo en vmbo niveau- met voor iedere opleiding speciale docententeams om een hechte band tussen docenten en leerlingen te creëren. Voor iedere nieuwe docent die bij ons komt werken is er een speciaal begeleidingsteam, zodat je snel de weg weet binnen onze school. Bij het Farelcollege voel je je thuis als je wilt werken bij een dynamische brede scholengemeenschap waar we met een h echt team samen werken aan kwalitatief goed onderwijs in een warme en gezellige sfeer.

Onze belofte aan jou

Als werkgever zijn we echt, eerlijk en direct. We werken met passie en stropen onze mouwen op. We hebben oog voor ieders ambities en welzijn. We geven niet alleen onze leerlingen, maar ook jou als collega handvatten om je talenten en betekenis in het leven te ontdekken. Je kunt rekenen op:

 • Een maandsalaris van minimaal €3301 tot maximaal €5862bruto bij een fulltime aanstelling (LB of LC cao VO);
 • Een eindejaarsuitkering, die ongeveer gelijk is aan een 13de maand en 8% vakantiegeld;
 • Een pensioenregeling via het ABP en mooie secundaire arbeidsvoorwaarden zoals 53 vrije dagen per jaar;
 • Een opleidingsbudget en uitgebreide mogelijkheden om je verder te ontwikkelen binnen onze CVO-academie;
 • Loyale collega's die elke dag weer het beste uit onze leerlingen weten te halen;
 • Een prettige en open werkomgeving in een sprankelende organisatie;
 • Een tijdelijk contract met uitzicht op een vast dienstverband.

Jouw expertise

Jij staat als persoon stevig in je schoenen en legt makkelijk contact met onze leerlingen. Je bent betrokken en komt met eigen initiatieven. Je bent gepassioneerd en enthousiast over je vak en weet dit over te brengen op onze leerlingen.
Het is fijn als ICT-systemen voor jou geen geheimen kennen.

Om deze functie goed uit te kunnen voeren is het verder belangrijk dat jij:

 • Een tweedegraads bevoegdheid voor het vak aardrijkskunde bezit (of hiervoor aan het studeren bent);
 • Kan werken in teamverband;
 • Bereid bent het beste uit de leerlingen te halen.

Om bij CVO te werken is een geldige VOG nodig. Het aanvragen van deze VOG is onderdeel van onze procedure.

CVO: onderwijs voor het leven

Wij maken het verschil voor leerlingen in Rotterdam en omgeving; leerlingen uit heel verschillende culturen en overtuigingen. Hoe doen we dat? Met persoonlijke aandacht, lessen voor het leven en we bereiden ze voor op een succesvolle toekomst.
Deze persoonlijke aandacht hebben we ook als collega's voor elkaar. We gaan de verbinding aan via intervisie, projecten, trainingen en natuurlijk ontspannende momenten. Wat denk je van bijvoorbeeld samen borrelen, eten, wandelen of een goed gesprek?

Jij helpt ons het CVO-onderwijs te ontwikkelen door te experimenteren en aan te sluiten bij maatschappelijke ontwikkelingen. CVO is een lerende organisatie, waardoor je de kans krijgt jezelf verder te ontwikkelen met onderzoek, professionalisering en innovatie. En daarmee bieden we je een complete carrière binnen onze organisatie met 37 scholen, de Shared Service Organisatie (SSO), de beleidsstaf en de CVO Academie.

Maak jij het verschil voor onze leerlingen?

Wil jij ook bijdragen aan 'Onderwijs voor het Leven'?

Voor meer informatie over de inhoud en procedure van deze functie kun je contact opnemen met Dhr. via .

Ook kun je een kijkje nemen op de website van het Farelcollege: https://www.farelcollege.nl.

We werven graag zelf onze kandidaten, daarom stellen we acquisitie niet op prijs.

Logo van Portus Farelcollege

Docent Aardrijkskunde

Portus Farelcollege

Ridderkerk 0,6 € 3.301 - € 5.862

Functie:docent aardrijkskunde
Startdatum:08-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3301 – 5862
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Hendrik-Ido-Ambachtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hendrik-ido-ambachtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Docent Aardrijkskunde Christelijk Voortgezet Onderwijs 08-02-2024

Bekijk ook andere vacatures