Vacature Examinatoren F-Gassen 1 & 2

Examinatoren F-Gassen 1 & 2 in Zwijndrecht

Word jij een van onze examinatoren F-gassen 1 & 2?

PBNA is op zoek naar jou!

Met meer dan 75.000 kandidaten per jaar is PBNA de grootste examenorganisatie van Nederland. PBNA richt zich met haar examens op alle aspecten binnen veiligheid en techniek. Zo organiseert PBNA examens voor VCA (veilig werken), SOG (risicovolle taken), Explosieveiligheid (IECEx/ATEX), NEN 3140 (veiligheid in de elektrotechniek), Middelbaar Gasmeetkundige Zeecontainers (MGK), F-Gassen 1 & 2 (gassen die onder andere in aircosystemen, koelsystemen en warmtepompsystemen zitten) en diverse maatwerkexamens voor technisch Nederland.

Examinatoren F-gassen 1 & 2

Heb je ervaring in het werk met F-Gassen en wil je die ervaring gebruiken om nieuwe installatie- monteurs en -technici te examineren en te beoordelen? Kom dan ons enthousiaste team van examinatoren F-gassen bij PBNA versterken. In het functieprofielvind je meer informatie over je taken en verantwoordelijkheden. Het werk als examinator wordt op ZZP-basis uitgevoerd en de vergoeding is marktconform.

Heb je interesse? Neem dan contact op met via of stuur een mail naar [email protected] .

Klanten vertellen reviews

Ontdek wat onze klanten van ons vinden.Functie:examinator f-gassen 1 & 2
Startdatum:07-03-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Freelance
Salaris:5787 – 5787
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Hendrik-Ido-Ambachtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hendrik-ido-ambachtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Examinatoren F-Gassen 1 & 2 Koninklijke PBNA 07-03-2024

Bekijk ook andere vacatures