Vacature Helpende Plus Flexpool

Helpende Plus Flexpool in Zwijndrecht

Wat is vereist?

Diploma Helpende Zorg en Welzijn niveau 2 aangevuld met Certificaat medicatie toedienen. Mocht je nog niet in het bezit zijn van dit diploma, kijk dan ook eens op http://werkenbijswinhove.nl/vacatures/bbl-helpende-vig-of-mbo-v/

Je bent creatief en flexibel

Je hebt een echt zorg-hart

Je bent gedreven in je werk

Wat krijg je?

Een marktconform salaris en overige arbeidsvoorwaarden conform de cao VVT (FWG 25) maximaal € 2.717,96

Vakantiegeld

Eindjaarsuitkering

Periodieke verhogingen

Aantrekkelijke bedrijfseigen regelingen

Opleidings- en ontplooiingsmogelijkheden

Werken bij een warme, mensgerichte organisatie waar je echt iets kan betekenen

De kans om mee te bouwen aan de moderne organisatie die we samen voor ogen hebben!

Leuke activiteiten zoals een verjaardagslunch, kerstborrel en nog veel meer!

Wat doe je?

 • 70% Zorg voor cliënten

 • 10% Administratie

 • 10% Overleg

 • 10% Overig

 • Ma
 • Di
 • Wo
 • Do
 • Vr
 • Za
 • Zo

 • Ma

 • Di

 • Do

 • Vr

 • Za

Word jij ook blij van flexibel werken in een afwisselende baan waar je je kan oriënteren binnen de verschillende takken van ouderenzorg? Waar je zelf extra diensten in kan plannen en je alle afdelingen van de organisatie leert kennen? Waar je elke twee maanden gezellig gaat borrelen met je collega's? Vind je het leuk om naast je werkzaamheden nog extra taken op te pakken en zoek je een baan waar van alles mogelijk is? Dan zoeken wij jou, onze nieuwe superflexer!

Als superflexer kom je overal en werk je bij alle teams, die allemaal van elkaar verschillen. Soms werk je op een afdeling somatiek, dan op een PG-afdeling en een andere dag bij de revalidatie. Dit is ook waar de uitdaging ligt.

Werken binnen het team van de flexpool daar kies je bewust voor. Het vergt een grote mate van flexibiliteit, taakvolwassenheid en aanpassingsvermogen om afwisselend te werken binnen de organisatie. Je hebt duidelijk helder wat er van je wordt verwacht en je vindt het leuk om je daar 100% voor in te zetten.

Werk je een paar maanden bij ons en kom je te werken op een afdeling die nog net een beetje leuker vindt dan de andere afdelingen? Die perfect bij jou past? Dan is het zeker mogelijk om de overstap te maken naar die afdeling. Wat wij belangrijk vinden is dat iedereen op zijn plek zit. En dat, doen we samen!

Past dit bij jou? Dan spreken we jou graag!

Een referentiecheck is onderdeel van deze selectieprocedure. Tevens is een Verklaring Omtrent Gedrag ( VOG ) een vereiste, de kosten worden vergoed door de Swinhove Groep.

Helpende Plus Flexpool

Ben jij ook op zoek naar een flexibele baan als Helpende (+)? Voor onze flexpool zoeken wij Helpende Plus inzetbaar op alle locaties van de Swinhove Groep!

Maak van elke dag een mooie dag. Dat is ons motto bij de Swinhove Groep. De Swinhove Groep is een vooruitstrevende platte en informele zorgorganisatie met zevenhonderdvijftig medewerkers en een groot aantal vrijwilligers waar het leefplezier van de client voorop staat. Wij bieden met ons team een breed scala aan zorg, woonmogelijkheden en specialistische (dag)behandelingen. Dagelijks zetten onze medewerkers zich met hart en ziel in, voor de ruim vierhonderd cliënten, die op een van onze vijf eigen locaties wonen of revalideren. Daarnaast bieden onze medewerkers professionele thuiszorg en ondersteuning aan veel mensen in de gemeente Zwijndrecht die zelfstandig wonen. Wil jij hier als Helpende plus ook een bijdrage aan leveren? Lees dan snel verder en maak het verschil!


Naast Helpende Plus Flexpool zijn deze functies ook nodig

Swinhove groep zoekt

Verzorgende (IG)

Uren in overleg
Salaris max. € 3.177,10 (FWG35)

Verzorgende voor de Haven

Uren in overleg
Salaris max. € 3.177,10 (FWG 35)

Ben jij onze nieuwe collega die zoekt naar de kleine dingen die het hem doen? Die kijkt naar de mens achter het ziektebeeld? Klik dan vooral even door naar deze vacature!

Fysiotherapeut

24 - 36 uur per week
Salaris max. € 4.786,82 (FWG 55)

Verzorgende Thuiszorg

Maximaal 24 uur per week
Salaris max. € 3.177,10 (FWG 35)

Swinhove Groep

Plantageweg 3, 3333 GZ Zwijndrecht
Telefoon:
E-mail:



Functie:helpende plus flexpool
Startdatum:11-03-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:2717 – 2717
Uren per week:24 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Hendrik-Ido-Ambachtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hendrik-ido-ambachtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Helpende Plus Flexpool Swinhove Groep 11-03-2024

Bekijk ook andere vacatures