Hendrik Ido Ambacht, 23-5-2024 DE BULLENDAG 2024.

Hendrik Ido Ambacht, 23-5-2024 DE BULLENDAG 2024.

Samen met onze collega’s van andere nieuwswebsites maken wij het nieuws van Hendrik-Ido-Ambacht en omgeving. Wij delen de interessante nieuwsberichten van onze collega’s zodat jij op de hoogte blijft van al het nieuws.

Cannabioday heeft het volgende bericht gedeeld op 2024-05-23:  Bullenfans opgelet want zondag 25 augustus wordt het buitenterrein van Kynologenclub Dordrecht e.o. in Heerjansdam voor de 3de keer omgetoverd tot de leukste Bullendag van Nederland! Na het grote succes van vorig jaar waren er op de 2ste editie maar liefst 682 bullen. Ook dit jaar belooft een leuke en unieke dag te worden in regio Zuid-Holland, waar u als bullenfan samen met uw bulldog naar toe kan. Kortom een gezellige dag voor alle Mops, Franse, Engelse, Old english, New english en Amerikaanse bullenfans.

Tijdens de Bullendag wordt uw hond in het zonnetje gezet! Deze dag zijn er verschillende activiteiten voor hond en baasje. Zo kunt u shoppen bij 35 verschillende standhouders met diverse bull gerelateerde producten, mee doen aan de bullenfunshow en langs de hondenfotograaf. Onder het genot van een hapje en drankje kunnen bezoekers elkaar ontmoeten. Ook aan de kinderen is gedacht zij kunnen, zich prima vermaken in de knutselhoek en er wordt gratis geschminkt.

Een goodiebag met het unieke bullenmagazine.

Voor iedere bezoeker die online een kaartje koopt staat een goodiebag klaar met onder andere het speciaal ontwikkelde bullenmagazine van CannaBioDay. Het magazine bevat leuke bullen weetjes, bijzondere bullen verhalen en ook verschillende stichtingen komen aan het woord. Kortom een must have voor iedere bullenliefhebber.

Vorig jaar waren alle 500 E-tickets uitverkocht!

U bent van harte welkom om op zondag 25 Augustus 2024 een leuke dag te beleven met samen met uw bulldog. Bestel via de webshop uw E-ticket voor € 7,50 via www.cannabioday.nl/events..

Lees het volledige nieuwsbericht hier en word doorgeleid naar de website van Cannabioday.

Deel dit bericht:

Redactie Hendrik-Ido-Ambachtkrant

Welkom op de externe berichten pagina van Hendrik-Ido-Ambachtkrant. Ik verzamel allerlei interessante, leuke en nuttige nieuwsberichten voor je. Veel leesplezier!

  1. Hendrik Ido Ambacht, 23-5-2024 DE BULLENDAG 2024.

Nog meer externe nieuwsberichten