Vacature Medewerker Proces

Medewerker Proces in Papendrecht

logo La Place

Medewerker Proces

 • Jumbo Papendrecht Jan van Goijenstraat
 • Papendrecht
 • 12-24 uur

Volle en schone schappen gevuld met verse producten in onze Jumbo winkel. Daar ga je 100% van stralen. Zeker als je onze klanten zorgeloos boodschappen ziet doen bij onze vestiging in Papendrecht. Dat maakt je trots als Medewerker Proces.

Maak van klanten fans als Medewerker Proces

Je kent elk winkelproces tot in de kleinste details. Want er ontgaat jou niks. De functienaam verklapt het al: jij bent dé procesmedewerker die zich vooral focust op uitvoerende werkzaamheden. Zo zorg je dat alle producten perfect onder de aandacht komen met het juiste promotiemateriaal. Je telt de kassa's, registreert derving, beheert de voorraad en zorgt dat de richtlijnen opgevolgd zijn. Die afwisseling past bij je. Als Medewerker Proces draag je bij aan de leukste boodschap bij het:

 • Zorgen dat de winkelvoorraad altijd op orde is.
 • Creëren van een verzorgde winkeluitstraling. Precies volgens de aangeleverde instructie.
 • Leveren van de beste service wanneer klanten hun bestelde boodschappen ophalen in de winkel. Dit noemen we ook wel ons Pick Up Point.

Jumbo, daar gebeurt het!

Klanten voor ons winnen en hun verwachtingen overtreffen. Dat doe je samen met het team in Papendrecht. Als supermarkt staan we midden in de samenleving. Onze drive? Zorgen voor een glimlach op het gezicht van de klant, elke dag opnieuw. En onze werksfeer? Die beschrijf je het best als betrokken, gezellig, open en resultaatgericht. We staan voor elkaar klaar en bundelen onze krachten. Welkom bij ons familiebedrijf.

Typisch jij...

Samen, ondernemen en winnen

, dát is ons Jumbo DNA en daar doe jij als Medewerker Proces nog een schepje bovenop. Hoe? Door de mouwen op te stropen en allerlei taken uit te voeren achter de schermen. Zo secuur mogelijk. Je bent veel aan het controleren en schakelt regelmatig met je collega's. Zo zorg je dat de winkel er altijd op z'n best uitziet. Ook laat je graag de beste service zien zodra je een klant helpt. En om het hele pakket af te maken heb je:

 • Een mbo2-diploma.
 • Minimaal één jaar ervaring binnen retail.

Wat je van ons krijgt

Inspelen op jouw wensen

Het meest klantvriendelijke bedrijf van de wereld zijn. Dat betekent inspelen op de wensen van de klant én onze collega's. Als Medewerker Proces mag je dus ook wat van ons verwachten. Met de Jumbo formule maken we het waar. Want we zorgen dat je goed in je vel zit én werkplezier hebt én groeit in je vak. Ook krijg je:

 • Een salaris waar je blij van wordt.
 • Gerichte trainingen en opleidingen binnen onze eigen Jumbo Academy
 • Doorgroeimogelijkheden. Bijvoorbeeld naar een functie als teamleider of specialist proces.
 • De mogelijkheid om deel te nemen aan onze collectieve zorgverzekering. 24 vakantiedagen, wekelijks 3 uur Atv en vakantiegeld (op basis van een 40-urige werkweek).
 • 10% korting op al je boodschappen die we via je salaris uitbetalen. Plus extra voordelen in de Jumbo Extra's app.

De leukste boodschap begint bij jou

Dus Medewerker Proces, durf je het Jumbo avontuur aan? Laat dan direct zien dat je graag een stapje extra zet met je sollicitatie op deze functie.

Contactpersoon vacature

Stel ze via de mail of telefoon!Functie:medewerker proces
Startdatum:01-03-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:12 – 24

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Hendrik-Ido-Ambachtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hendrik-ido-ambachtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Medewerker Proces Jumbo Supermarkten 01-03-2024

Bekijk ook andere vacatures