Vacature Opleiding tot vrachtwagenchauffeur C of CE

Opleiding tot vrachtwagenchauffeur C of CE in Zwijndrecht

Functieomschrijving

Ben je altijd al gefascineerd geweest door die enorme vrachtwagens toen je jong was? Heb je altijd al gedroomd van het besturen van zo'n imposante vrachtwagen én spreek je Nederlands? Bij Tempo-Team bieden we je deze kans! Het beste van alles? De opleiding is volledig kosteloos!

Wat bieden wij jou
 • Gratis opleiding tot C/CE-chauffeur
 • Baangarantie voor minimaal 1,5 jaar
 • Opleidingstraject op maat
 • Persoonlijke begeleiding
 • Salaris tussen € 14,50 en € 17 per uur
Wie ben jij

We zijn op zoek naar enthousiaste weg verkenners. Jouw fysieke conditie is belangrijk. Je komt namelijk in branches te werken zoals bijvoorbeeld afval en recycling, horeca, pakketdistributie etc. Het sjouwen en trekken van ladingen schrikt jou dus niet af! De opleiding is volledig in het Nederlands, dus je beheerst de taal zowel mondeling als schriftelijk. Het is uiteraard ook handig dat je in het bezit bent van een B rijbewijs en enige rijervaring hebt. Kort samengevat:

 • Goede fysieke conditie
 • Rijbewijs B en eigen vervoer
 • Goede motivatie en flexibiliteit
 • Fulltime beschikbaarheid
 • Beheersing van de Nederlandse taal
Wat ga je doen

Na het doorlopen van het sollicitatieproces nodigen we je uit voor een gesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we jouw persoonlijke traject en plannen we een rijtest in bij onze opleider. Bij een positief advies regelen we een rijopleiding op maat en mag de pret beginnen!

Waar ga je werken

Wij hebben samenwerkingen met een groot netwerk van topwerkgevers. Zij kunnen niet wachten om jou aan boord te krijgen. Mocht je na enkele maanden al flink wat ervaring opgedaan hebben, dan kun je ook opgaan voor je CE-rijbewijs. Is dit niet fantastisch?

Sollicitatie

Kom jouw droom bij Tempo-Team Transport verwezenlijken en solliciteer nu!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent. Sollicitatieprocedure

Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!Functie:Vrachtwagenchauffeurs
Startdatum:02-03-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:17 – 17
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Hendrik-Ido-Ambachtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hendrik-ido-ambachtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Opleiding tot vrachtwagenchauffeur C of CE Tempo-Team 02-03-2024

Bekijk ook andere vacatures