Vacature Salarisadministrateur (16-24 uur)

Salarisadministrateur (16-24 uur) in Zwijndrecht

Op zoek naar een veelzijdige en verantwoordelijke baan als Salarisadministrateur voor 16 tot 24 uur in de week? Ga aan de slag bij dit familiebedrijf in Zwijndrecht! Jouw expertise wordt zeker op prijs gesteld en als beheerder van Exact lever je een belangrijke bijdrage aan de verdere ontwikkeling en effectiviteit van de werkprocessen. Uiteraard kun je rekenen op mooie voorwaarden, zo kun je sporten met korting én deelnemen aan een fietsplan!

Jouw nieuwe werkgever!

Aan de slag bij een toonaangevend familiebedrijf in de FMCG branche. Verantwoord ondernemen door het bieden van de beste kwaliteit met de hoogst haalbare leverbetrouwbaarheid is waar zij iedere dag naar streven. Met diverse productielocaties in Nederland, Duitsland, Portugal en Afrika, zijn ze een grote internationale speler. In totaal werken er ruim 2000 medewerkers bij dit bedrijf en jij krijgt er op de hoofdlocatie in Zwijndrecht zo'n 180 bij verdeeld over de afdelingen HR, marketing, supply chain, product management, sales en finance. Als Salarisadministrateur word je voor 16 tot 24 uur in de week onderdeel van het HR team, bestaande uit 4 andere collega's.

Wij mogen met Lincks Personal Recruitment voor deze vacature het werving- & selectieproces voor deze vacature verzorgen.
Meer weten over wie wij zijn? Bekijk www.lincks.nl!

Wat ga je doen?

Jij bent dé expert op het gebied van salarisadministratie. In samenwerking met jouw collega's van HR bereid jij als Salarisadministrateur de verwerking voor de Nederlandse locaties van deze organisatie voor. Uiteraard zorg je ervoor dat alles tijdig verwerkt wordt en dat de berekeningen gecontroleerd en kloppend zijn. Daarnaast wordt er met regelmaat een beroep op jou gedaan bij verschillende (HR) gerelateerde projecten en adviseer je over vraagstukken op het gebied van sociale verzekeringen, pensioenen en werknemersverzekeringen. Verder stel je diverse periodieke rapportages op en maak je resultaten inzichtelijk voor interne stakeholders en eventueel externe dienstverleners.

Als functioneel beheerder van Exact, ben je samen met een collega van IT verantwoordelijk voor de doorontwikkeling en zorg je voor effectieve werkprocessen.

Wat breng je mee?

Ondernemend, sterk cijfermatig inzicht & vol energie. Dat is wat jij meebrengt als enthousiaste Salarisadministrateur. Natuurlijk werk je secuur en weet je met jouw kennis en ervaring als geen ander deze rol zelfstandig invulling te geven. Daarnaast heb je:

 • Een afgeronde opleiding in de richting van HR of vergelijkbaar en in het bezit van een PDL;
 • Minimaal 5 jaar werkervaring in de salarisverwerking;
 • Affiniteit met IT en HR;
 • Bekend met Exact Synergy en Exact Globe;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Wat bieden we jou?

En wat bieden wij jou als Salarisadministrateur in Zwijndrecht?

 • Natuurlijk kun je rekenen op een uitdagende baan voor 16 tot 24 uur in de week bij een toonaangevend bedrijf;
 • Een bruto maand salaris van maximaal €4600 op fulltime basis en afhankelijk van de ervaring die je meebrengt;
 • Collectieve pensioenregeling, reiskostenvergoeding en 26 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband;
 • Afhankelijk van de bedrijfsresultaten, is er een winstdeling;
 • Sporten met korting en deelname aan een fietsplan.


Functie:Salarisadministrateur (16-24 uur)
Startdatum:07-03-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:4600 – 4600
Uren per week:16 – 24

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Hendrik-Ido-Ambachtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hendrik-ido-ambachtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Salarisadministrateur (16-24 uur) Lincks Personal Recruitment 07-03-2024

Bekijk ook andere vacatures