Vacature Schademonteur

Schademonteur in Alblasserdam

Snel weer onderweg!

Zeker bij autoschade.

Schademonteur

Schadenet De Koning

Alblasserdam

mbo2

fulltime

Heb je grote affiniteit met autoschade en wil jij graag werken binnen een toonaangevend autoschadebedrijf? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wegens de bouw van ons nieuwe pand zijn wij op zoek naar enthousiaste kandidaten voor de functie van Schademonteur.

Functie omschrijving

Bij schade aan auto's is het onze taak om dit zo snel en efficient mogelijk voor onze klanten te herstellen met een nadruk op de kwaliteit. Hier hebben wij jou voor nodig! Hoe ga jij dit doen? Er staat een auto ingepland met schade. Jij demonteert de beschadigde delen van de auto, zodat het herstelproces kan gaan beginnen. Nadat jij de beschadigde delen heb gedemonteerd zullen de onderdelen van de auto doorgaan naar jouw collega's van de plaatwerkerij, voorbewerking en spuiterij.

Als de beschadigde onderdelen volledig hersteld zijn is het aan jou om deze onderdelen weer te monteren op de auto. Bij het monteren van de herstelde onderdelen speelt mede het afstellen van de auto-elektronica een belangrijke rol. Kortom, in deze functie zorg jij er samen met jouw collega's voor dat de auto als nieuw ons bedrijf verlaat!

Functie eisen

Uiteraard hoeven we je niet te vertellen dat je geïnteresseerd bent in auto-elektronica en ervaring hebt in een vergelijkbare functie. Je zoekt een nieuwe uitdaging waarbij je al jouw ervaring en kennis kunt inzetten om ons team te versterken. Wil je deze uitdaging bij ons aangaan? Dan vragen wij ook:

  • dat je in het bezit bent van Autoschadetechnicus/Autotechnicus papieren;
  • jouw motivatie, inzet en bereidheid om te leren;
  • dat je de capaciteit hebt om zowel zelfstandig als in een team te werken.

Wij bieden

Binnen ons bedrijf kom je te werken in een enthousiast en collegiaal team. Naast een serieuze werkhouding vinden wij de sfeer erg belangrijk. Werken moet tenslotte leuk zijn! Als je bent aangenomen zul je deelnemen aan ons introductieprogramma 'Ik werk bij Amega' met andere nieuwe collega's, zo voel jij je snel thuis binnen onze organisatie!

Daarnaast kun je bij ons natuurlijk rekenen op:

  • een goed salaris;
  • goede persoonlijke begeleiding;
  • voldoende (online) trainingen;
  • een vast contract bij goed functioneren.

Is deze functie jou op het lijf geschreven?

Wil je eerst nog meer weten voordat je bij ons solliciteert? Neem dan contact op met via of bekijk onze website.
Wij geven graag antwoord op jouw vragen en hopen dat wij je snel mogen ontmoeten!

Over SchadenetFunctie:schademonteur
Startdatum:02-03-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Hendrik-Ido-Ambachtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hendrik-ido-ambachtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Schademonteur Schadenet 02-03-2024

Bekijk ook andere vacatures