Vacature Schoonmaak Medewerker

Schoonmaak Medewerker in Zwijndrecht

Schoonmaak medewerker

Zwijndrecht 3331LM Work hours 3,5 - 14,5 uur Winkel en vrije tijd

Cancel Copy Link

De baan die past bij jou

Locatie: Diverse werklocaties in Zwijndrecht
Uren: 3.75 uur tot 14 uur per week

Start jouw nieuwe baan als schoonmaak medewerker in Zwijndrecht. We hebben verschillende plekken beschikbaar die passen bij jouw wensen. Wij gaan samen met jou op zoek naar een baan die past bij jou.

Wat hebben we beschikbaar:

  • Voor de Sportcity zoeken we een medewerker die beschikbaar is voor 7 uur in de week op de maandag, woensdag en vrijdag. De werktijden zijn van 13:00 uur tot 15:00 uur. Op deze werkplek werk je alleen.
  • Voor het Lunenburg of Hart van Meerdervoort ben jij 3.75 uur per week beschikbaar van dinsdag t/m zaterdag. Je begint om 07:00 uur tot 08:00 uur. Hierbij spreek en begrijp je de Nederlandse taal. Op deze locatie werk je alleen.
  • Voor meer uren kan je de locaties combineren.

Als schoonmaak medewerker zorg jij voor schone plekken waar mensen kunnen werken en leven. Bij jou in de buurt. Met een prima salaris natuurlijk, elke vier weken op tijd op je rekening. En met slimme oplossingen die jouw werk leuker en makkelijker maken.

CSU zet jou voorop

Jij bent er altijd voor anderen - en voor ons. Dus zijn wij er voor jou. Je krijgt een contract binnen de cao Schoonmaak- & Glazenwassersbedrijf. Verder krijg je als schoonmaker:

  • Een uurloon vanaf €13,42 wanneer je 20 jaar of ouder bent.
  • 26 vakantiedagen op basis van 38 uur per week.
  • Een bijdrage aan je pensioen vanaf 18 jaar.
  • Elk jaar 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering in december als je langer dan 6 maanden bij ons werkt.
  • Ons programma " Fris in je werk " met bijvoorbeeld korting op verzekeringen, gratis sporten, een fietsplan en een taalcursus.
  • Daar bovenop ook nog een extra vakantiedag die je kan opnemen op je verjaardag!

Bij ons draait het om jou

Bij CSU zetten wij jou voorop. Wij zorgen dat jouw baan past bij jouw privéleven. Iedereen is welkom bij CSU: ieder geslacht, geloof, seksuele geaardheid of culturele achtergrond. Wij zorgen dat niets jou in de weg staat, zoals taal of opleiding. We blijven kijken naar wat jij nodig hebt, ook in de toekomst.

Aan het werk

Deze functie als Schoonmaak medewerker Diverse Locaties in Zwijndrecht kan jouw nieuwe parttime baan of bijbaan worden! Daarna kom je bij ons op gesprek. Vaak tekenen we dan meteen jouw contract en kun je aan de slag.

Heb je vragen? Dat kan natuurlijk. Stel ze aan , , via of .

CSU zet jou voorop.Functie:medewerker schoonmaak
Startdatum:06-03-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Bijbaan
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:4 – 15

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Hendrik-Ido-Ambachtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hendrik-ido-ambachtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Schoonmaak Medewerker CSU 06-03-2024

Bekijk ook andere vacatures