Vacature Teammanager Fact

Teammanager Fact in Dordrecht

Past Yulius bij jou?

Teammanager FACT

32-36 uur

Waar kom je te werken?

We werken vanuit de visie van positieve gezondheid, herstelondersteunende- en netwerkgerichte zorg. FACT is een afkorting voor 'Flexible Assertive Community Treatment'. Het is een werkwijze waarbij er vanuit een team van hulpverleners ambulante, outreachende behandeling wordt geboden, dus zoveel mogelijk in de eigen omgeving van de cliënt. Daarbij kan bij een crisissituatie de zorg gemakkelijk worden geïntensiveerd, omdat meerdere behandelaren gezamenlijk de zorg voor de cliënt vormgeven. Op die manier kan opname in veel gevallen worden voorkomen of verkort. Yulius heeft 5 FACT-teams in de regio Zuid Holland-Zuid.

Als teammanager stuur je meerdere teams aan in de regio Dordrecht en Hendrik-Ido-Ambacht. Je werkt nauw samen met je collega teammanager werkzaam in de regio Sliedrecht, Gorinchem en Leerdam.

Het leiding geven aan FACT-teams is een afwisselende, veelzijdige en uitdagende baan! Onze teams proberen dagelijks de beste zorg te geven aan mensen met een ernstige psychiatrische aandoening. Als teammanager is het jouw taak om hen te faciliteren en in staat te stellen om dit werk ook goed te doen. Je draagt bij aan een gezonde bedrijfsvoering, vitale medewerkers en goede kwaliteit van zorg. Daarnaast werk je op verbindende wijze samen met een grote verscheidenheid aan partners in ons netwerk.

Elk FACT team werkt multidisciplinair en bestaat uit o.a. sociaal-psychiatrisch verpleegkundigen, psychiaters, AIOS-en, GZ-psychologen, maatschappelijk werkenden, ervaringsdeskundigen en trajectbegeleiders. Dit vraagt om een betrokken manager die op inspirerende wijze leiding geeft aan de verschillende disciplines en de wijze waarop ze samenwerken.

De ontwikkelingen in de maatschappij en de zorg maken dat je adequaat inspeelt op veranderingen. Je hebt een overstijgende visie en neemt je teams op inspirerende wijze mee in deze ontwikkelingen waarbij je goed luistert naar wat er in de teams speelt. Je benut de kwaliteiten van je medewerkers in het uitwerken van innovatieve ideeën en creatieve oplossingen.

Werken als leidinggevende bij Yulius is samenwerken in een betrokken en professionele werkomgeving!

Jouw verantwoordelijkheden

 • Jij geeft leiding aan meerdere FACT-teams (ongeveer 35 tot 40 fte);
 • Jouw focus ligt op het vormgeven aan en realiseren van operationele en tactische doelen zoals vastgesteld in het jaarplan;

 • Je draagt actief bij aan het realiseren van een gezonde bedrijfsvoering en je bent verantwoordelijk voor een efficiënte bedrijfsvoering en het optimaliseren hiervan op basis van de nieuwe inhoudelijke koers;

 • Je bent verantwoordelijk voor het maken van resultaatafspraken met je medewerkers en verbeteren van processen rondom in- door- en uitstroom;

 • Je bent verantwoordelijk voor het organiseren van een passend zorgaanbod en kijkt hierbij over de afdelingen heen om de behandelcapaciteit zo efficiënt mogelijk in te zetten;

 • Door jouw aandacht, betrokkenheid en initiatieven om samen te werken, faciliteer je jouw teams optimaal en geef je medewerkers het vertrouwen en de mogelijkheden om met elkaar goede zorg te leveren;

 • Je hebt een belangrijke rol in de samenwerking met ketenpartners in de verschillende domeinen (gemeente, zorg -en welzijn, justitie/politie, huisartsen enz.). Je bent goed in staat om op verbindende wijze om te gaan met soms tegenstrijdige belangen in de samenwerking met elkaar waarbij je de onderlinge afspraken hanteert op representatieve wijze;

 • Het voeren van jaargesprekken, het begeleiden van ziekteverzuim en aansturing van het team, alsmede het professionaliseren en coaching van je teams behoren tot je kerntaken.

Vragen?

Voor vragen over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met de contactpersoon in de vacature. Met vragen over het sollicitatieproces, kun je terecht bij de afdeling recruitment:


Whatsapp:

Jouw kennis en vaardigheden

Wij zijn op zoek naar een gedreven, ervaren, enthousiaste professional, die helder communiceert en op een coachende manier leiding neemt en hiermee de rollen van coach, leider of manager op zich neemt als de situatie hiernaar vraagt. Iemand die besluitvaardig is, een team kan sturen en daarbij kan delegeren en ondersteunen wanneer de situatie daarom vraagt. Kortom; een manager die staat voor zijn team en de zorg die wordt geboden. Maar ook iemand die de verbinding kan leggen tussen de directie en de werkvloer, organisatiebeleid kan vertalen naar de praktijk van alledag en bezit over een gezonde dosis relativeringsvermogen. Je bent resultaatgericht en procesmatig zorgvuldig. Je bent ijzersterk in het onderhouden van een stevig netwerk; samenwerking met andere ketenpartners is een belangrijk onderdeel van de werkzaamheden.

Bovenal zoeken wij iemand die positief is ingesteld, affiniteit heeft met de GGZ zorg en met plezier en doorzettingsvermogen samen met het team deze afdelingen tot een toekomstbestendig, mooi en financieel gezond onderdeel van onze organisatie kan maken.

 • Beschikt minimaal over een afgeronde HBO-WO opleiding;

 • Aantoonbare leidinggevende ervaring en/of de ambitie en competentie om zich hierin te ontwikkelen;

 • Het hebben van een afgeronde managementopleiding is een pre;

 • Je bent gewend om (hoogopgeleide) professionals aan te sturen in de GGZ, bij voorkeur met ervaring binnen FACT;

 • Affiniteit met psychiatrie is essentieel;

 • Beschikt over een bedrijfsmatige kijk op het primair proces, gecombineerd met een hulpverleningsachtergrond;

 • Uitstekende communicatieve en contactuele vaardigheden.

Wat bieden wij

 • Een inspirerende werkomgeving, een team van enthousiaste en betrokken collega's;

 • Salariëring en rechtspositie zijn conform de cao-GGZ. Deze functie is ingeschaald in schaal 65;

 • 8,33% eindejaarsuitkering en 8% vakantietoeslag;

 • 35 uur per jaar levensfasebudget (kan je meenemen vanuit een andere ggz werkgever);

 • 500 euro bruto per jaar balansbudget.


Wil je meer informatie over de functie, dan kun je contact opnemen met Teammanager FACT Patrick Waltheer via of of via of of Algemeen directeur Sonja Kusters via of

Solliciteren?
Je kunt direct reageren via de sollicitatieknop.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Gesolliciteerd? Heb je in de tussentijd vragen? Neem dan gerust contact op met een van onze recruiters.

Als we denken dat we een goede match zijn, nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op om een eerste gesprek in te plannen. Je eerste gesprek heb je met de teammanager. Op deze manier krijg je meteen een goed beeld van de locatie, de afdeling en het team waarin je mogelijk komt te werken.

Afhankelijk van de functie volgt een tweede gesprek met bijvoorbeeld een collega uit je nieuwe team. Ben je benieuwd naar de locatie en het team waar je komt te werken? Een (halve) dag meelopen op de afdeling behoort tot de mogelijkheden. We vinden het belangrijk dat er wederzijds een goede match is.

Zijn we allebei enthousiast? Dan ontvang je van ons een passend aanbod. Je kunt je contract online tekenen. We kijken ernaar uit je te verwelkomen als onze nieuwe collega!Functie:teammanager fact
Startdatum:13-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:4785 – 6264
Uren per week:32 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Hendrik-Ido-Ambachtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hendrik-ido-ambachtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Teammanager Fact Yulius 13-02-2024

Bekijk ook andere vacatures