Vacature Toegepaste Psychologie/Social Work/Pedagogiek Stagiair

Toegepaste Psychologie/Social Work/Pedagogiek Stagiair in Dordrecht

fulltime / parttime

28-32-36 uur

Boba regio

Regio Rijnmond- Midden Holland

Locatie

Dordrecht

Opleidingsniveau

HBO

Deadline

15-05-2024

Vacature HBO Toegepaste Psychologie/Social Work/Pedagogiek stagiair

Boba inspireert, motiveert en activeert mens en maatschappij om de kwaliteit van leven van haar cliënten en hun omgeving te verbeteren. Dit doen wij door met aandacht, nieuwsgierigheid en flexibiliteit écht maatwerk te leveren.

Boba is een innoverende en groeiende organisatie, met evenveel aandacht voor medewerkers als voor cliënten. Aandacht voor leren en ontwikkelen vinden we belangrijk. Boba is een platte organisatie. Met regionale, zelfstandige teams leveren we brede zorg - individueel en in groepsverband, fysiek en digitaal. Lef en ondernemen waarderen we erg.

Voor regio Dordrecht zoeken we voor schooljaar 2024-2025 een leergierige HBO stagiair richting Toegepaste Psychologie/Social Work/Pedagogiek.

Wie ben jij?

Wij zijn op zoek naar een nieuwsgierige, betrokken en talentvolle HBO stagiair die ons komt helpen onze ambities en doelen te verwezenlijken in diens 3 e studiejaar. Onder supervisie van je stagebegeleider leer je een actieve bijdrage te leveren aan de begeleiding van cliënten met autisme.

Wat ga je doen?

Binnen het team (ongeveer tien coaches), ga je meelopen met ervaren coaches en leer je veel over de begeleiding van onze cliënten. Zo zitten er kinderen, jongeren en volwassenen in de caseload. Daarnaast wordt samengewerkt met het netwerk van de cliënt. De begeleiding kan onder andere thuis, op school, op werk en/of digitaal plaatsvinden.

Een begeleidingsmoment vindt doorgaans 1x per week of om de week plaats en duurt ongeveer 1,5 tot 2 uur. Je bent gedurende je werkdag samen met een collega op pad en reist van cliënt naar cliënt. Tijdens een startgesprek worden in overleg met de opdrachtgever/cliënt SMART-doelen beschreven. De doelen vormen de leidraad voor de begeleiding. Samen met de cliënt (en diens netwerk), kijk je mee in het opstellen van een zorgplan en het schrijven van evaluatieverslagen.

Wat biedt Boba?

Boba biedt je de mogelijkheid stage te lopen in een ondernemende en betrokken organisatie en op een interessant werkterrein. Je stage is ingericht op basis van een heldere en doordachte methodiek en je krijgt een vaste stagebegeleider.

Als organisatie besteden we veel aandacht aan het trainen en begeleiden van onze teams en aan de persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers en stagiaires. Boba volgt de CAO Sociaal Werk. Je stagevergoeding bedraagt €230,- bruto per maand op basis van 36 uur per week.

Functie-eisen:

  • Je volgt de opleiding HBO Toegepaste Psychologie, Social Work of Pedagogiek
  • Je zit in het 3e leerjaar per schooljaar 2024-2025
  • Je bent 3 of 4 dagen per week beschikbaar
  • Je stage start in september 2024
  • Je ben woonachtig in omgeving Dordrecht

Wat doet BobaFunctie:psychologie social work stagiair
Startdatum:29-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Stage
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Hendrik-Ido-Ambachtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hendrik-ido-ambachtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Toegepaste Psychologie/Social Work/Pedagogiek Stagiair Boba 29-02-2024

Bekijk ook andere vacatures