Vacature Vrachtwagen Chauffeur

Vrachtwagen Chauffeur in Zwijndrecht

Bedrijfsomschrijving

Ze zijn de marktleider in lichtoplossingen voor sportvelden. Van lokale hockeyclubs tot gerenommeerde tennisbanen, tot diverse ere- en eerstedivisieclubs zoals PSV, Ajax en NAC Breda. Daar creëren wij de meest optimale lichtsituatie voor trainingen en wedstrijden.

Functieomschrijving

Ben jij een handige vrachtwagenchauffeur die graag helpt op een klus en niet de hele dag onderweg is? Lees dan snel verder!

Hoe ziet een dag van een vrachtwagenchauffeur bij onze opdrachtgever eruit?

Laden van sportveldverlichting en het uitvoeren van installaties op locatie is een dynamisch proces. Na ontvangst van een gedetailleerde werkorder van onze projectmanagers, waarin staat aangegeven welke en hoeveel masten nodig zijn, vertrek je naar één van onze prachtige projecten door het hele land. Vaak ben je als eerste ter plaatse, rond 08:00 uur, met een enthousiast team van collega's.

Op de locatie aangekomen, begin je met het lossen van de masten en het voorbereidende werk. Hierbij is het cruciaal dat alle masten op de juiste positie gereed liggen en dat je de armaturen alvast monteert. Deze zullen later door je collega's op de masten worden bevestigd. Met behulp van een hijswerktuig of vrachtwagen richt je de masten op en zie je er nauwlettend op toe dat ze stevig en veilig staan. Uiteraard controleer je dit met uiterste zorgvuldigheid. Zodra alles perfect staat, laat je de masten los van de kraan.

Je collega's nemen het vervolgens over door alle armaturen en besturingssystemen op de juiste wijze te installeren, zodat de sportclub kan genieten van hoogwaardige sportveldverlichting tijdens trainingen en wedstrijden. Aan het einde van de dag keer je terug naar huis, met je favoriete muziek op de achtergrond en een gevoel van voldoening. Indien nodig, laad je alvast de masten voor de projecten die de volgende dag op de planning staan.

De werkdag eindigt wanneer alles klaar is en je kunt gaan genieten van je welverdiende avond. Hoe bijzonder is het om op zaterdagavond op de bank te zitten en een wedstrijd op televisie te zien met de lichtmasten die jijzelf hebt geplaatst, inclusief een spectaculaire lichtshow? Dat is waar je het allemaal voor doet!

Functie-eisen

Naast dat je het leuk vind om met machines te werken, vragen we het volgende:

 • Je hebt enkele jaren werkervaring als vrachtwagenchauffeur;
 • Je vindt het niet erg om vroeg te beginnen en soms wat later thuis te zijn.
Arbeidsvoorwaarden

Wat mag je verwachten?

 • Een fulltimebaan bij de marktleider in sportveldverlichting;
 • Uitzicht op een vast dienstverband;
 • Gezellige collega’s;
 • Een ambitieus bedrijf met een informele werksfeer;
 • Opleidingsmogelijkheden om je kennis bij te houden en te vergroten;
 • Een marktconform salaris;
 • Zowel de reisuren als overuren worden uitbetaald;
 • Een goede pensioenregeling en uitgebreide secundaire arbeidsvoorwaarden!


Functie:vrachtwagenchauffeur buitenland
Startdatum:01-03-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:3000 – 3000
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Hendrik-Ido-Ambachtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hendrik-ido-ambachtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vrachtwagen Chauffeur Olympia 01-03-2024

Bekijk ook andere vacatures