Vacature Vrijwilligersavond

Vrijwilligersavond in Papendrecht

Vrijwilligersavond op vrijdag 29 maart

VV Papendrecht wordt draaiende gehouden door onze vele vrijwilligers die zich elke dag belangeloos inzetten voor de club. Zonder hen kan deze mooie voetbalvereniging niet bestaan. Als dank hiervoor willen wij alle vrijwilligers en eventuele partners uitnodigen voor de vrijwilligersavond die wij organiseren op vrijdag 29 maart. De kantine gaat om 18.30 uur open. Vanaf 19.00 uur is er de mogelijkheid om gebruik te maken van het warme buffet.

Onze insteek is om alle vrijwilligers persoonlijk uit te nodigen. Heb jij als vrijwilliger desondanks nog geen uitnodiging ontvangen, dan kun je dit bericht als jouw uitnodiging beschouwen. Indien jij als vrijwilliger de uitnodiging accepteert, willen wij je verzoeken dit kenbaar te maken. Wij kunnen dan de voorbereidingen afstemmen op het aantal aanwezigen. Stuur uiterlijk vrijdag 15 maart een e-mail naar via en geef aan of je alleen komt of met je partner.Functie:vrijwilligersavond
Startdatum:06-03-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Hendrik-Ido-Ambachtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hendrik-ido-ambachtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vrijwilligersavond VV Papendrecht 06-03-2024

Bekijk ook andere vacatures