Vacature (Afstudeer)Stage Elektrotechniek/Energietechniek

(Afstudeer)Stage Elektrotechniek/Energietechniek in Alblasserdam


met passie voor techniek

Hoofdkantoor

Iv-Groep b.v.
Noordhoek 37
3351 LD Papendrecht
Nederland


      • Alles over Bouw & Installaties

Zoeken

(Afstudeer)stage elektrotechniek/energietechniek

Vestigingen Alblasserdam Ervaring Stage & afstuderen Divisies Iv-Groep,

Wij zijn gek op echte hersenkrakers. Jij ook?

Voor een bestaand marineschip zijn wij op zoek naar een goede vervanging van de schakelaars in het DC-voortstuwingscircuit. Deze schakelaars worden gebruikt in het DC-voortstuwingscircuit om de verbinding tussen de DC-voortstuwingsmotor (van enkele MW) en de accu's te openen of te sluiten. De bestaande schakelaars worden minder betrouwbaar en onderhevig aan onderhoud omdat het om ouderwetse mechanische schakelapparatuur gaat. Deze schakelaars resulteren ook in aanzienlijke vlambogen tijdens het schakelen, die een robuuste afscherming vereisen om met de vlambogen om te gaan en ventilatie om de rook en gassen af te voeren. Ook kan het schakelen van deze mechanische schakelaar nogal luid zijn, wat ongewenst is tijdens stealth-missies vanwege een toename van de akoestische signatuur.

Van onderzeeboten en fregatten tot unieke, drijvende offshore energietoepassingen: werkt als scheepsbouwkundig ingenieursbureau aan de meest bijzondere en technisch uitdagende maritieme projecten wereldwijd. Dit doen wij binnen de markten onderzeeboten, marineschepen, drijvende offshore energie en speciale schepen. heeft de meest specialistische kennis van al deze disciplines in huis en levert advies- en ingenieursdiensten voor elke projectfase. Vanaf de eerste haalbaarheidsstudies tot en met het complete design en engineering en werfbegeleiding. Bijzondere projecten en innovaties waar aan heeft gewerkt zijn de instandhouding van de Nederlandse Walrusklasse onderzeeboten van Defensie , de levensduurverlenging van Maleisische fregatten en een innovatief concept voor een drijvend transformatorplatform .

Wat verwachten wij van jou?

We zoeken een enthousiaste hbo/wo-student elektrotechniek of energietechniek die gek is op technische uitdagingen. We zoeken een creatieve, kritische denker die verder denkt dan het geijkte. Zo komen tenslotte de beste oplossingen tot stand! Minstens zo belangrijk als je technische kennis en creativiteit vinden we dat je initiatiefrijk bent en nieuwsgierig naar nieuwe dingen. Je bent iemand die altijd op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen en graag meedenkt over hoe we daarin mee kunnen gaan.

Wat hebben wij jou te bieden?

Een uitdagende (afstudeer)stage elektrotechniek bij het meest diverse ingenieursbureau van Nederland! Wij zorgen ervoor dat je het optimale uit je stage- of afstudeeropdracht haalt. Je werkt aan de tofste one-of-a-kind-vraagstukken en krijgt hierbij veel eigen verantwoordelijkheid. Zo dagen we je uit om tot het uiterste te gaan. Met begeleiding van de slimste ingenieurs, die jou met alle plezier de kneepjes van het vak leren, helpen we je om jouw talenten te ontwikkelen. Oja, en niet onbelangrijk, we bieden een aantrekkelijke stagevergoeding. Deze varieert van € 400,- voor mbo-studenten tot € 600,- voor hbo-studenten en € 800 voor wo-studenten.

is onderdeel van Iv-Groep: een wereldwijd opererend ingenieursbureau dat werkt aan de meest uitdagende, technische vraagstukken! Onze ingenieurs beschikken over unieke kennis binnen de sectoren en disciplines waarin wij actief zijn, zoals Industrie, Infra & Verkeer, Bouw & Installaties, Handling, Offshore & Energie, Maritiem en Water. Geen uitdaging is ons te moeilijk. Werken bij Iv-Groep betekent werken in een organisatie waar elke dag anders is. We zijn een club mensen met échte passie voor en plezier in het vak: met onze kennis van techniek bereiken we het uiterste voor onze klanten.


(Afstudeer)stage elektrotechniek/energietechniek

Functie:afstudeer stage elektrotechniek energietechniek
Startdatum:08-03-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Stage
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Hendrik-Ido-Ambachtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hendrik-ido-ambachtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. (Afstudeer)Stage Elektrotechniek/Energietechniek Iv-Groep 08-03-2024

Bekijk ook andere vacatures