Aanvraag vergunning voor het plaatsen van dakkapellen aan de voor- en achterzijde , Ring 438, 3343NH Hendrik-Ido-Ambacht

Aanvraag voor bouwvergunning

De gemeente Hendrik-Ido-Ambacht heeft een Aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen. De vergunning is aangevraagd voor het plaatsen van dakkapellen aan de voor- en achterzijde op de locatie Ring 438, 3343NH Hendrik-Ido-Ambacht. De aanvraag wordt behandeld volgens de reguliere procedure. Het betreft de volgende activiteit(en): •Bouwactiviteit (omgevingsplan) De aanvraag is geregistreerd onder zaaknummer Z2024-00000003. Waarom publiceert de gemeente Hendrik-Ido-Ambacht dit bericht? Met dit bericht laat de gemeente Hendrik-Ido-Ambacht u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving. Dan kunt u op tijd reageren als u het hier niet mee eens bent. Wanneer neemt de gemeente Hendrik-Ido-Ambacht een besluit over de aanvraag van de vergunning? De gemeente Hendrik-Ido-Ambacht heeft de aanvraag voor een vergunning ontvangen op 5 januari 2024. De gemeente Hendrik-Ido-Ambacht neemt daarover uiterlijk 1 maart 2024 een besluit. Als de vergunning wordt verleend, publiceert de gemeente een nieuw bericht. Vanaf dat moment kunt u de documenten met informatie over de vergunning bekijken en hierop reageren. U kunt nu nog niet reageren. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over de aanvraag van deze vergunning? Hiervoor kunt u bellen met de gemeente en vragen naar Vergunningverlening Toezicht en Handhaving. Dit kan via het telefoonnummer 14078.

De volledige aanvraag is hier te lezen op de site van de overheid.

Ben je het niet eens met een verleende bouwvergunning van bijvoorbeeld je buren, dan kan je hiertegen bezwaar indienen. Neem hiervoor contact op met de relevante instantie.

Bekijk nog meer bekendmakingen

Wil je meer vergunningaanvragen bekijken. We hebben een overzicht met alle bekendmakingen in Hendrik-Ido-Ambacht. Bekijk alle Bekendmakingen Hendrik-Ido-Ambacht in .

https://hendrikidoambachtkrant.nl/bekendmakingen-hendrik-ido-ambacht/

Deel dit bericht:

Redactie Hendrik-Ido-Ambachtkrant

Welkom op de bekendmakingen pagina van de Hendrik-Ido-Ambachtkrant. Op deze pagina vind je alle bekendmakingen in ons mooie Hendrik-Ido-Ambacht.

Gerelateerde berichten