Vacature Expeditiemedewerker

Expeditiemedewerker in Zwijndrecht

Dit ga je doen

Voor deze rol is ervaring op de heftruck een must, en ervaring met de reachtruck is een pluspunt. Je taken zullen gevarieerd zijn, inclusief het aanleren van bulkbelading. Dit houdt in dat je op het bovenste laadstation bij de weegbrug staat en tankwagens vult.

Naast bulkbelading houd je je bezig met orderpicking met behulp van de reachtruck en het verplaatsen van pallets buiten met de heftruck. Ook los je vrachtwagens met behulp van de palletwagen.

Klinkt dit als jouw volgende uitdaging? Aarzel dan niet en solliciteer direct op deze vacature. Wie weet ben jij binnenkort aan het werk als Expeditie medewerker bij dit bedrijf in Zwijndrecht!

Organisatie- en afdelingomschrijving

Jouw nieuwe werkgever houdt zich bezig met het produceren van olie. Dat doet zij voor meer dan 200 merken. Denk aan olie voor motoren maar ook om bepaalde bewegende delen soepel te houden in machines.

Dit krijg je

  • Een bruto maandsalaris tot €2300,- op basis van een 39-urige werkweek. 
  • 25 vakantie dagen. 
  • 8,33% vakantietoeslag. 
  • €0,23 cent reiskosten vergoeding per KM. 
  • Kans op overname door het bedrijf na 3 maanden. 


Functie:Expeditiemedewerker
Startdatum:29-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Hendrik-Ido-Ambachtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hendrik-ido-ambachtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Expeditiemedewerker Raaak Personeel 29-02-2024

Bekijk ook andere vacatures