Vacature Iemand

Iemand in Dordrecht

Omschrijving van de functie
In deze uitdagende functie ben je verantwoordelijk voor de aansturing van de wijkhopperchauffeurs bij de uitvoering van hun werkzaamheden. Zij zijn in dienst van Stroomlijn en komen binnen via het ontwikkelbedrijf. Samen met de jobcoach zorg je voor de brede ontwikkeling van deze collega's met het oogmerk om hen via een speciaal programma door te laten stromen naar een reguliere baan binnen de vervoerssector of daarbuiten.
Jouw focus ligt daarbij op de ontwikkeling van werkgerelateerde, specifieke praktijktaken en verantwoordelijkheden binnen de uitvoering van het vervoer.Hierbij werk je nauw samen met de wijkhopperbeheerder die faciliterend werkt aan de uitvoering.

Resultaatgebeiden
-Stelt samen met het team jaardoelen op en stemt deze af met de leidinggegevende
-Organiseert en voert werkoverleg met de chauffeurs en beheerder
-Monitort op empathische wijze de ontwikkeling van de individuele medewerker voor die zaken die betrekking hebben op de uitvoering van het werk
-
Begeleidt de medewerkers naar the next level''
-Draagt bij aan een positieve werksfeer en toont voorbeeldgedrag
-Stuurt op proactief en klantgericht werken
-Zorgt voor een juiste naleving van reglementen, (adminuistratieve) processen en instructies
Wie ben jij?
Je hebt in ieder geval de 'Stroomlijnfactor'. Dat betekent dat je met passie en enthousiasme een onderdeel wil zijn van de organisatie en dat je betrokkenheid voelt bij de verschillende doelgroepen die wij vervoeren.
Daarnaast ben je toegankelijk en mensgericht in de omgang.
Dat je oprecht bent ligt voor de hand en je krijgt door je prettige wijze van communiceren zaken van mensen gedaan. Competententies die we verder bij deze functie graag terugzien zijn: zorgvuldigheid, klantgerichtheid, probleemoplossend vermogen, besluitvaardigheid, samenwerken, leidinggeven, communicatie en zelfontwikkeling.

Opleiding
Wij zoeken iemand met een afgeronde MBO 4 opleiding, die door ervaring wel HBO werk-en denkniveau heeft ontwikkeld.
Ervaring in een andere teamleidersrol en/of in het personenvervoer of logistiek.
Je beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Wij bieden:
Zoals je hebt gelezen vragen wij best wel wat van je. Dat moet ook, want het is een belangrijke functie binnen Stroomlijn.
Daar zetten we dan ook een prima marktconform salaris tegenover. 8% vakantietoeslag en 25 vakantiedagen op fulltime basis. Ook ontvang je een vitaliteitsbudget, dat je kan gebruiken voor producten en diensten die bijdragen aan jouw vitaliteit.
Oh ja, dat vergeten we bijna, je komt in een superleuk bedrijf te werken met 65 collega's die allemaal de Stroomlijnfactor hebben en ernaar uitkijken om met jou samen te werken.

Voor meer info: bel met via of mail viaFunctie:iemand
Startdatum:01-03-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Hendrik-Ido-Ambachtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hendrik-ido-ambachtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Iemand Stroomlijn 01-03-2024

Bekijk ook andere vacatures