Vacature Operator 5-ploegendienst

Operator 5-ploegendienst in Dordrecht

Functieomschrijving

Deze opdrachtgever is een vooraanstaande speler in de staalindustrie. Als medewerker binnen dit bedrijf maak je deel uit van een organisatie die zich onderscheidt door innovatie, teamwork en toewijding. Als operator zul jij werkzaam in het veld en word je aangestuurd door de controlekamer. Samen zorgen jullie ervoor dat de calamiteiten verholpen worden zodat het proces draaiende blijft. Als je op zoek bent naar een bedrijf dat niet alleen hoogwaardig staal levert, maar ook investeert in jouw professionele groei, dan ben je hier aan het juiste adres. Als kers op de taart kan je ook nog rekening houden met een salaris van minimaal € 3.500,- in de 5-ploegendienst!

Als operator kom je te werken op de beitserij, je wordt aangestuurd vanuit de controlekamer om het gehele proces soepel te laten verlopen. Hierbij kan je onder anderen denken aan:

* Het identificeren en oplossen van problemen op locatie.* Het bewaken van technische status en uitvoeren van inspecties.* Analyseren van problemen in samenwerking met de Controlekamer Operator.* Onderhoud aan de installaties verrichten. * Het uitvoeren van diverse analyses. * Het waarborgen van de veiligheid.

Functie-eisen

Om goed te presteren in deze functie, moet je jezelf kunnen vinden in de volgende eigenschappen:

* Minimaal opleiding VAPRO A of equivalent. Bij voorkeur VAPRO B.* Kennis van Procestechniek.* Je werkt gestructureerd.* Analytisch vermogen op gebied van procesflows (lezen van PFDs).* In staat om zelfstandig te werken.

Arbeidsvoorwaarden

Je kunt voor de functie het volgende verwachten:

* Een salaris van minimaal € 3.500,- inclusief ploegentoeslag.* De mogelijkheid tot het volgen van diverse opleidingen en cursussen. * Een gave en allround uitdaging bij een grote organisatie. * Uitzicht op een vast dienstverband.

Zie je jezelf hier al werken? Wacht dan niet langer en solliciteer! Wie weet zien we je snel!Functie:Bedieningspersoneel chemische installaties
Startdatum:07-03-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3500 – 4000
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Hendrik-Ido-Ambachtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hendrik-ido-ambachtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Operator 5-ploegendienst Pro Industry 07-03-2024

Bekijk ook andere vacatures