Vacature Ritmeester BV

Ritmeester BV in Alblasserdam

Nieuwe klanten uit de jachtinterieurs en ook de project- en prive-interieurs kiezen voor ons en onze kwaliteit. Dit betekent dat wij op zoek zijn naar verdere uitbreiding van ons team dat inmiddels uit meer dan 30 medewerk(st)ers bestaat.

Wij bieden gelijke kansen voor mannen en vrouwen, ook al is dit een beroep dat voornamelijk wordt uitgevoerd door meubelmakers. Inmiddels zijn er verschillende medewerksters in ons bedrijf en wij nodigen vrouwen met de juiste opleiding en ervaring dan ook van harte uit om te solliciteren. Ook als je kinderen hebt en niet volledige dagen van half acht tot kwart voor vijf kunt werken is dat geen probleem: wij zien het als een uitdaging . Het spreekt voor zich dat alle vacatures gelden voor m/v ook al is m/v niet achter elk woord vermeld.

Wat verwachten wij?

Onlangs zei een echtgenote van een sollicitant tijdens een bezoek met het gezin: jullie zijn een bijzonder bedrijf . Dat is inderdaad juist. En wij beschouwen het als een compliment. Want in ons beleid is er ruimte voor initiatieven van al onze mensen.

Wij zien het bedrijf als een krachtige boom met veel takken en bladeren. Al naar gelang de talenten van de medewerk(st)ers kunnen takken sneller groeien of juist langzamer (afdelingen). En er kunnen nieuwe takken ontspruiten, hetgeen frekwent gebeurt: dan is er weer sprake van nieuwe initiatieven waarvoor mensen zich inspannen. Het succes daarvan is met name afhankelijk van degene die op dat specifieke terrein 'de kar trekt' in plaats van afwachtend toekijkt... Initiatief nemen is dus van belang.

Passie voor wat je maakt en doet alsmede verantwoordelijkheidsgevoel zijn kernbegrippen voor wie je bent als mens. Passie betekent dat je houdt van hout en van de meubels of componenten die je maakt. Verantwoordelijkheidsgevoel is: zelf initiatieven nemen, zelfstandig zijn en ervoor zorgen dat taken op tijd klaar zijn. In een team willen werken en als het eens spannend wordt: 'hands on' en waar nodig overwerk. 'Over de grenzen van je buro/werkbank heen kijken' is dat.

Je loopbaan bij ons bepaal je in hoofdlijnen zelf. Dat betekent in een groeiend bedrijf: als je initiatieven neemt en verantwoording kom je verder dan wanneer je 'in het karretje gaat zitten' en je voort laat trekken. Alleen goed vakmanschap is niet voldoende; je instelling telt ook flink mee. Georganiseerd en efficient werken net zo. Mijn persoonlijke stelling dat je heel veel aan de timmerkist van een meubelmaker kunt aflezen is dan ook ongewijzigd in al die jaren.

Als je bereid bent om leiding te geven, te organiseren en in een groeiende afdeling zelfstandigheid nastreeft kun je heel erg ver komen.

Voor part timers kennen wij zeer uitgebreide mogelijkheden. Of je nu slechts enkele dagen of juist alleen enkele avonden wilt werken: dat kan. Wi vinden samen taken en werkzaamheden die bij je passen. Zo kun je je ontwikkelen in eigen tempo.

Re-integratie

Ook voor mensen die al enige of langere tijd werkloos zijn willen wij kansen bieden . Dat lukt in veel gevallen en het succes hangt met name af van instelling en de wil van je-zelf om er iets van te maken!

Verveeld in de VUT?

Meubelmakers met ervaring die niet stil kunnen blijven zitten maar een part time baan zoeken: kom maar.

Heb je belangstelling dan nodigen we je graag uit om te komen kijken. Omdat wij vijf avonden per week geopend zijn is een bezoek 's avonds geen enkel probleem. En het kan vrijwel altijd op korte termijn omdat wij alles sneller doen!

Vacatures voor Ritmeester BV

Twee bekwame meubelmakers , met minimaal enkele jaren ervaring in het vervaardigen van jachtinterieurs en meubels (algemeen) . Leeftijd vanaf ca. 20 jaar. Positief, dynamisch ingesteld. Teamspeler, je moet wel 'vooruit willen'. Hands on aanpakker. Samenwerker. Je staat voor kwaliteit op tijd! Wij bieden je een moderne werkomgeving, dynamisme, groeimogelijkheden (zelfstandig projecten uitvoeren)

Weekend- en avondhulpen (m/v). Voor diverse werkzaamheden;

voorbereiding; montage, assemblage: ben je gemotiveerd : kom eens kijken;

wij zijn er ook op zaterdag.

Jonge, energieke weekendhulpen (er zijn er al 15!))

- vanaf 16 jaar

- VMBO of MBO studerend

- voor uiteenlopende werkzaamheden

- werktijden in overleg: Vrijdag vanaf 12.00 uur tot 17.00 uur en

Zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur.

- ook voor vakantiewerk

Interesse of vertrouwelijk even nader overleggen? Bel met Marcel Ritmeester of (ook maandag of dinsdag 's avonds kan) op . Of stuur een emailbericht: .

Vacatures voor Ritmeester CNC Productions BV

Part time CNC operator/frezer voor de vroege ochtend- of de avonduren, vrijdagmiddag en zaterdag (tot ca. 16.00). Een combinatiefunctie met meubelmaker is ook mogelijk, mits bereidheid tot avondwerk > kom kijken of bel met Henk Ritmeester. Ook als je hart en ziel bij CNC ligt en je net van (MBO) opleiding komt kun je reageren. Dan leiden wij je op.

Stagiair CNC/AUTOCAD

Bij interesse en affiniteit met CNC leiden wij je op tot CNC operator/programmeur. Vereisten:

- MBO niveau

- flexibel, vriendelijk, dynamisch

- liefst met affiniteit voor hout/meubels/jachten

- inzicht in maakbaarheid van houtconstructies

- mogelijkheid voor part time of vast dienstverband bij gebleken

geschiktheid na stage

Solliciteren? Bel met Henk Ritmeester

Onze spuiterij is inmiddels verdubbeld in omvang; ook hier is de groei fors. Een ervaren meubelspuiter is dan ook van harte welkom

Wij vervaardigen scheepsnaamborden in alle soorten en maten. vanwege de groei in dit segment zijn wij op zoek naar een part time

spuiter die zich hoofdzakelijk richt op het finishen en spuiten van deze meesterwerken. Precisie, accuratesse, gevoel voor details en

passie voor dit soort werk betekent dat je een uitdagende - part time - werkkring tegemoet mag zien. Je bent een echte perfectionist !

Dit werk kan ook in de avonduren,

op vrijdagen en zaterdagen plaatsvinden. Gezien onze capaciteit kunnen wij jouw mogelijkheden

realisaties eens rond op de website. Omdat het 'kleinere' items betreft zijn ook gepassioneerde

hobbyspuiters welkom voor een gesprek, zelfs al heb je een totaal andere full time baan. Zouden er ook vrouwen zijn die dit vak beheersen

en bij ons willen komen werken?

Leerling spuiter

Onze spuiterij groeit snel en dus is er extra plaats voor een leerling die

gemotiveerd het echte meubelspuiters-vak wil leren en een topper wil worden.

Solliciteren? Bel met


Ritmeester BV en Ritmeester CNC Productions BV zijn innovatieve, dynamische en groeiende bedrijven. Dat betekent dat wij specifieke eisen aan de medwerk(st)ers stellen en veel kansen bieden.Functie:ritmeester bv
Startdatum:04-03-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Hendrik-Ido-Ambachtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hendrik-ido-ambachtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Ritmeester BV Ritmeester 04-03-2024

Bekijk ook andere vacatures