Vacature Accountmanager Verhuur

Accountmanager Verhuur in Dordrecht

Nederlands (Nederland) language flagNederlands (België) language flagDansk (Danmark) language flagEspañol (España) language flagРусский (Россия) language flag

  • Online BIM bibliotheek
  • De voordelen van BIM

 • Nederlands (Nederland) language flagNederlands (België) language flagDansk (Danmark) language flagEspañol (España) language flagРусский (Россия) language flag

 • Over Riwal
  • Onze organisatie
   • Onze kernwaarden - waar wij voor staan
    • Online BIM bibliotheek
    • De voordelen van BIM

Accountmanager Verhuur

Commercieel 36 - 40 uur Fulltime

Ben jij een commercieel gedreven talent met doorzettingsvermogen en technisch inzicht? Wij hebben een leuke vacature voor je!

Over de functie

Als Accountmanager Verhuur ben je verantwoordelijk voor het behalen van de gestelde doelstellingen voor de verhuur van het complete assortiment machines (o.a. hoogwerkers, verreikers en heftrucks). Je bent van A tot Z commercieel verantwoordelijk voor jouw klanten.

Daarnaast hou je je vooral bezig met het benaderen van potentiële klanten, het vertalen van klantwensen, onderhandelen en beslissen over leveringsvoorwaarden. Natuurlijk volg je ook de laatste trends en marktontwikkelingen en anticipeer je hierop door deze om te zetten naar commerciële kansen.

Je krijgt energie van het binnenhalen van orders en het bouwen van relaties met klanten. Proactief, overtuigend, klant-, resultaat- en oplossingsgericht.

Goede beheersing en kennis van het Microsoft Office pakket.

Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal zowel mondeling als schriftelijk.

Wat hebben wij jou te bieden?Functie:accountmanager verhuur
Startdatum:05-03-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:36 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Hendrik-Ido-Ambachtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hendrik-ido-ambachtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Accountmanager Verhuur Riwal Group 05-03-2024

Bekijk ook andere vacatures