Vacature Assistent Filiaalmanager

Assistent Filiaalmanager in Papendrecht

logo La Place

 • Jumbo Papendrecht
 • Papendrecht
 • 32-40 uur

Anton van Nieuwland Contactpersoon vacature

Samen met jouw team bouw je iedere dag aan de mooiste winkel

Zo maak je boodschappen doen nóg leuker

Bij Jumbo geloven we dat boodschappen doen wél leuk kan zijn. Als werk je daar dagelijks aan doordat jij exact weet hoe jij de klant kun verrassen. Samen met jouw team zorgen jullie dat de winkel er iedere dag perfect bij staat met de mooiste producten. Omdat jij de klant kent, weet jij welke lokale producten perfect aansluiten bij de wensen van de klant. Maar ook de service die jij met jouw team biedt, zorgt dagelijks voor een glimlach bij jouw klanten. Iedereen voelt zich thuis in jouw winkel en zo wordt boodschappen doen nog leuker.

Dit ga je doen

Je bent als de tweede eindverantwoordelijke van het filiaal. Je werkt nauw samen met de Filiaalmanager en geeft leiding aan assistent teamleiders en specialisten. De winkel is opgedeeld in twee zijdes. De procesmatige zijde richt zich op efficiënt werken en het optimaliseren van de winkel. Vanuit de zijde Klant & Commercie ben je verantwoordelijk voor het commerciële beeld, de versafdeling en het klantcontact. Benieuwd wat onze collega's vinden van deze baan? In de podcast hieronder vertellen Jessica en Anton je er alles over.

Ook dit maakt je enthousiast

 • Jij bent een ondernemer die kansen ziet en daar op in springt. Bijvoorbeeld door lokale producten toe te voegen of het assortiment van jouw winkel echt aan te laten sluiten op de behoefte van de klant.
 • Je ontwikkelt jouw teamleden en laat jouw collega's echt als team samenwerken. Samen met jouw filiaalmanager zorg je voor een fijne werksfeer. Zo weet je de verbinding met jouw team te maken.
 • Je zorgt dat jouw filiaal de gestelde doelen haalt. Die doelstellingen kunnen gaan over omzet en derving, maar bijvoorbeeld ook de medewerkerstevredenheid en klanttevredenheid.
 • Je bent verantwoordelijk voor de werving van nieuwe collega's en houdt beoordelingsgesprekken met jouw teamgenoten.
 • Je bent naast jouw kantoorwerkzaamheden ook op de winkelvloer te vinden. Zodat je jouw team en de klant optimaal kan ondersteunen.

Hier kom je te werken

Als in regio Papendrecht kom je te werken in een cluster van ongeveer 30 winkels. In jouw filiaal werk je samen met ongeveer 100 geweldige collega's die verdeeld zijn over de verschillende afdelingen van de supermarkt. Jij geeft direct leiding aan een team specialisten en bent verantwoordelijk voor een grote groep hulpkrachten. Samen vieren jullie behaalde successen, bijvoorbeeld na de drukke periodes tijdens Kerst of Pasen.

Typisch jij...

 • Je hebt hbo diploma of een mbo 4 diploma met hbo werk- en denkniveau. Dat toetsen we tijdens de procedure met een assessment.
 • Een goede samenwerking is jouw prioriteit. Daarmee zorg je dat iedereen met plezier komt werken én krijg je met gemak alle neuzen dezelfde kant op.
 • Je hebt al ervaring in leiding geven aan grote groepen.
 • Je krijgt energie van het zoeken naar lange termijnoplossingen voor huidige problemen.

Wat je van ons krijgt

Een heleboel. Want jij staat samen met de klant bij ons op nummer 1. We zorgen dat je goed in je vel zit, werkplezier hebt én groeit in je vak. Ook krijg je:

 • Een goed salaris dat bij jou past. Geniet van een inkomen dat varieert tussen €2800 - €3500 per maand op maat gemaakt voor jouw kennis en ervaring. Het is jouw tijd en inzet meer dan waard!
 • Als kers op de taart bieden wij een jaarlijkse bonus die kan oplopen tot 7,5% van jouw jaarsalaris. Een extra reden om met een grote glimlach naar je werk te gaan.
 • Een jaarcontract die bij de juiste match verlengd kan worden naar een vast contract.
 • Met 30 vakantiedagen en 8% vakantiegeld kun je volop ontspannen en genieten van je welverdiende vrije tijd.
 • Winkel met korting. Bespaar op je dagelijkse boodschappen met een royale 10% korting die we direct aan je salaris toevoegen, zo wordt boodschappen doen nog leuker!
 • Je groei staat centraal. Ontwikkel jezelf met de talloze opleidingen die Jumbo Academy biedt. De sprong naar Filiaalmanager is binnen handbereik dankzij onze interne opleiding.
 • Draag bij aan een groenere wereld met ons fietsplan of reis de met auto en ontvang onze reiskostenvergoeding van 21 ct. per kilometer.
 • Naast al het bovenstaande zorgen wij dat er altijd vers fruit in de kantine ligt.

De leukste boodschap begint bij jou

Dus , heb jij het in je om bij Jumbo aan de slag te gaan?

Functie:assistent filiaalmanager
Startdatum:06-03-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2800 – 3500
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Hendrik-Ido-Ambachtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hendrik-ido-ambachtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Assistent Filiaalmanager Jumbo Supermarkten 06-03-2024

Bekijk ook andere vacatures