Vacature Project en Service Manager

Project en Service Manager in Papendrecht

Project & Service Manager

Kun jij complexe Managed IT oplossingen van A tot Z opleveren? En doe je dit met een heldere planmatige aanpak en in goed overleg met de klant en je team? Dan komen wij graag in contact met jou!

Wij zoeken een project & service manager

Als Project & Service Manager krijg je energie van het opstarten, organiseren, uitvoeren en begeleiden van projecten. Je voert de regie tussen alle belanghebbende en zorgt dat alles binnen de gestelde deadlines wordt opgeleverd. Je verbaast de klant, je verbaast het team en jezelf! Dit is wat je drijft en daar ligt je passie.

Het unieke van deze dubbelrol in onze organisatie, is dat je na oplevering van het project, ook het aanspreekpunt blijft voor de klant als Service Manager. Je blijft dus in contact met klant, kunt de regie voeren én speelt een belangrijke rol in de strategische governance. In jouw werkdag zit dus voldoende koffie, uitdagende projecten, leuke collega's en bovenal een prachtige klantenkring met uiteenlopende organisaties, projecten en oplossingen.

De voordelen

Om succesvol te kunnen zijn, kun je bij ons rekenen op:

 • Een fijn team, uitdagend werk & goede werksfeer;
 • Een maandelijkse 'Share the Fun!'' borrel met al je collega's;
 • Goed salaris & secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Flexibele werktijden;
 • 25 vakantiedagen per jaar;
 • 8% vakantiegeld per jaar;
 • Bonusplan;
 • Een pensioenplan;
 • Een laptop & telefoonvergoeding;
 • Reiskostenvergoeding & mobiliteitsplan;
 • Mogelijkheid om vanuit huis te werken;
 • Apparatuur om je thuiswerkplek mee in te richten;
 • Mogelijkheid tot extra vakantiedagen.

De functie

Je gaat aan de slag als Project & Service Manager op een van onze drie locaties (Papendrecht, Leusden of Nieuwkuijk). Hier werk je samen met je teamleden aan de digitale transitie en innovatie van onze klanten. Dit doe je enerzijds door projecten op te leveren en anderzijds door de relatie te ontwikkelen als Service Manager. Bij iedere stap bedenk je of het beter kan, hoe we als team kunnen groeien en hoe we onze manier van werken kunnen optimaliseren. Het kan namelijk altijd beter! En dat stem je af met klanten, partners en management. Kortom, jij zorgt dat alle projecten op rolletjes lopen en je bent de verbindende factor tussen ons team, de oplossing en de klant!

Over ons

Wij ontwerpen, bouwen en beheren innovatieve IT- en dataoplossingen op maat. Dit doen we al 25 jaar. We zijn trots op de duurzame samenwerkingen die dit heeft opgeleverd met onze klanten. Door te sparren en onze kennis te delen, kunnen we elkaar versterken, uitdagen en gezamenlijk de lat hoger leggen. In alles streven we naar een 9+. Deze drive en cultuur vragen we niet alleen van jou maar die geven we ook terug. Dit betekent dat wij er alles aan doen om jou succesvol te laten zijn in ons team. Wij geloven in continu blijven leren, ontwikkelen en groeien. Er is dus heel veel ruimte voor persoonlijke groei en we bespreken regelmatig hoe het gaat en waar we kunnen verbeteren.

, SJ Solutions & DatabalanceFunctie:project manager service
Startdatum:29-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Hendrik-Ido-Ambachtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hendrik-ido-ambachtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Project en Service Manager SJ-Solutions 29-02-2024

Bekijk ook andere vacatures