Vacature Bakwagenchauffeur

Bakwagenchauffeur in Dordrecht

Word onze Super Bakwagenchauffeur en bezorg landelijk de glimlach op het gezicht van onze klanten!

Bij ons, een hecht en familiair transportbedrijf, zijn we met spoed op zoek naar een gedreven bakwagenchauffeur die klaar staat om (stuk)goederen op pallets door heel Nederland te vervoeren. Bij ons hangt een informele sfeer en werken we samen als één team om aan de behoeften van onze gewaardeerde klanten én onze bakwagenchauffeurs te voldoen. Onze communicatielijnen zijn kort, waardoor we de ultieme klantgerichte service kunnen bieden. Vanuit onze standplaats brengen we dagelijks goederen naar tevreden klanten verspreid over het hele land.

Wat ga je doen als Bakwagenchauffeur?

Als onze bakwagenchauffeur ben jij de held die ervoor zorgt dat onze klanten met een stralende glimlach hun goederen ontvangen. Jouw werkweek loopt van maandag tot en met vrijdag, wat betekent dat je in het weekend lekker vrij bent! Jouw avontuur begint ergens tussen 05:00 uur en 07:00 uur 's ochtends, en gedurende de dag rijd je tussen de tien en twaalf uur om maar liefst 15 tot 20 adressen te bedienen, geholpen door een handige elektrische pompwagen. Bij ons krijg je ook volop de kans om veel uren te maken. Daarnaast bouw je een sterke band op met onze vaste klanten, wat ons werk juist zo leuk en uitdagend maakt!

Ben jij degene die wij zoeken als Bakwagenchauffeur?

Ben jij die enthousiaste en flexibele bakwagenchauffeur die streeft naar een stabiele baan bij een geweldig en leuk bedrijf? Stuur dan vandaag nog jouw CV naar info@iqselect.nl of bel ons op 0180-745747. Sluit je aan bij ons team en maak deel uit van onze reis om de beste transportdienstverlener van Nederland te zijn!Functie:Bakwagen chauffeur, Bakwagenchauffeur
Startdatum:04-03-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:0 – 0
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Hendrik-Ido-Ambachtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hendrik-ido-ambachtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Bakwagenchauffeur IQ Select 04-03-2024

Bekijk ook andere vacatures