Vacature Casemanager Verzuim

Casemanager Verzuim in Papendrecht

Aan de slag als Casemanager Verzuim bij de L&B Groep in Papendrecht! Dat betekent een mooie kans om met 17 gedreven collega's samen te werken binnen een professioneel gespecialiseerd bedrijf. Hier sta je continu in contact met werkgevers, werknemers, het UWV, bedrijfsartsen en hulpverleners en begeleid je het re-integratietraject. Het is voor deze rol zeker niet nodig om ervaring mee te brengen als Casemanager. Je gaat het inwerktraject in met behulpzame collega's die jou helemaal meenemen in het vakgebied. Je loopt dus mee met dossiers van de andere casemanagers en pakt steeds meer zaken op totdat je zelfstandig uit de voeten kan. Heb je jouw eerste contactverlenging in de pocket? Top! Dan krijg je een opleiding vanuit de L&B Groep om in 7 dagen een volwaardige casemanager te worden.

Werken bij de L&B Groep!

Jouw nieuwe werkgever is de L&B Groep in Papendrecht. Zij zijn een professioneel verzekeringsbedrijf gespecialiseerd in particuliere- & zakelijke schadeverzekeringen, werknemersverzekeringen, pensioenen en financieel advies. Als Casemanager kom jij te werken binnen hun eigen gecertificeerde arbodienst. Bij de L&B Groep streven ze naar de hoogste kwaliteit voor de klant. Deskundigheid en klantbelang vinden ze heel erg belangrijk.

Op de moderne vestiging in Papendrecht werken gedreven medewerkers samen om de klanten een optimale klantbeleving én dienstverlening te bieden. Als Casemanager Verzuim kom je te werken in een gezellige kantoortuin en bedien je samen met 17 casemanagers de particuliere- en (groot)zakelijke klanten. De afdeling bestaat uit de arbodienst en L&B Flex. Jij gaat voor 32, 36 of 40 uur aan de slag op de arbodienst  waar je samen met 9 directe collega's samenwerkt aan de verschillende zaken.  Je rapporteert aan de senior case manager. Binnen het team heerst een informele, behulpzame en familiaire sfeer. Er is veel vertrouwen in de medewerkers, waardoor je echt zelfstandig aan de slag kan gaan. Heb je toch even behoefte aan hulp? Dan bieden ze je gelijk een helpende hand. Want ambities bereiken doen ze bij L&B Groep écht samen!

De L&B Groep is erg flexibel. Jij mag de werktijden indelen tussen 08:00 uur en 18:00 uur. Zo kun je dus eerder of later beginnen, waardoor je meer ruimte overhoud voor jouw persoonlijke agenda! 

Wij mogen met Lincks Personal Recruitment het werving- & selectieproces voor L&B Groep verzorgen.
Meer weten over wie wij zijn? www.lincks.nl!

Wat ga je doen?

Als Casemanager Verzuim bij de L&B Groep in Papendrecht kun je vooral rekenen op een veelzijdige & verantwoordelijke baan waarin je jezelf echt kan ontwikkelen. Je hebt namelijk een diversiteit aan klanten, waardoor geen case hetzelfde is. Je staat continu in contact met verschillende stakeholders zoals de werkgevers, bedrijfsartsen, UWV, maar natuurlijk ook de medewerkers in kwestie. Zijn er vragen vanuit deze stakeholders over het dossier? Dan ben jij hiervoor het eerste aanspreekpunt. 

In deze rol heb jij de regie in de poortwachter dossiers. Hier ben jij verantwoordelijk voor het beheersen van de schadelastbeheersing voor klanten door het begeleiden van het integratietraject. Dit doe je met behulp van de nodige interventies. Natuurlijk draag je ook zorg voor het administratieve gedeelte hiervan. Zo zorg jij ervoor dat je informatie rondom de zaak altijd makkelijk terugvindt. 

Uiteraard heb je in deze baan ook een belangrijke adviserende rol richting de werkgever omrent de Arbowetgeving, het verzuim en de re-integratie van de medewerkers. Jij probeert verschillende partijen bij elkaar te houden en de re-integratie zo soepel mogelijk te laten verlopen. 

Wat breng je mee?

Leergierig, Integer en klantgericht. Dat is wie jij bent als Casemanager Verzuim bij de L&B Groep in Papendrecht! Jouw nieuwe werkgever biedt jou namelijk een mooie kans om zonder enige ervaring aan de slag te gaan in deze rol. De casemanagers zorgen ervoor dat jij mee wordt genomen in het gehele traject. Je loopt dus mee met dossiers van de andere casemanagers en pakt stapje bij stapje steeds meer zaken zelfstandig op. Yes! Je hebt een contactverlenging gekregen. Nu is het tijd om een 7-daagse opleiding te volgen om zo een volwaardige casemanager te worden. Na verloop van tijd heb jij zelfs 120 dossiers onder beheer!

Je bent een sociaal persoon en vindt het fijn om met mensen in contact te zijn. Doordat je voor klanten een fijne gesprekspartner bent, weet je ook slecht nieuws goed te brengen. Je staat sterk in je schoenen en schakelt snel, want je komt in dit vak wel eens moeilijke omstandigheden tegen. Om bepaalde zaken goed terug te vinden is het daarnaast ook ontzettend belangrijk dat je administratief sterk bent. Daarnaast ga je graag proactief en oplossingsgericht aan de slag met de dossiers die onder jouw beheer vallen. Verder breng je met je mee:

 • Hbo werk- en denkniveau;
 • Heb je al ervaring als Casemanager of in het verzuim? Dan is dat mooi meegenomen;
 • Als je kennis hebt van Wet Verbeterde Poortwachter dan worden we daar erg blij van!

Wat bieden we jou?

Aan de slag als casemanager Verzuim bij de L&B Groep in Papendrecht! Dat betekent werken op een modern kantoor waar je altijd kunt rekenen op de hulp van de collega's. Door mee te lopen met de casemanagers leer je alles over het vak in de praktijk, totdat je de taken zelfstandig kan uitvoeren. Verder bieden we jou:

 • Een uitstekend bruto maandsalaris van maximaal €3650, afhankelijk van de kennis en ervaring die je meebrengt;
 • Een 13e maand;
 • 26 vakantiedagen en de mogelijkheid om 5 dagen bij te kopen;
 • Een goed geregeld pensioen en een WIA-verzekering;
 • Reiskostenvergoeding en een fietsplan;
 • Flexibiliteit omtrent de werktijden;
 • Leuke & spontane uitjes met het gezelligste team van Papendrecht;
 • Een eigen kantine met de heerlijkste broodjes en een gezellige bar waar je samen met je collega's kunt genieten van een verfrissend drankje!


Functie:Casemanager Verzuim
Startdatum:08-03-2024
Ervaring:Geen ervaring
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3650 – 3650
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Hendrik-Ido-Ambachtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hendrik-ido-ambachtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Casemanager Verzuim L&B Groep 08-03-2024

Bekijk ook andere vacatures