Vacature Fiscaal Adviseur Publieke Sector

Fiscaal Adviseur Publieke Sector in Dordrecht

Jouw carrière bij Verstegen

Werken op het terrein van accountancy, fiscaliteit, HRM of corporate finance? Voor grote (internationale) ondernemingen en de top van het MKB, of voor zorginstellingen, woningcorporaties en gemeenten? Professionals met een warm hart en een rechte rug zijn welkom!

Verstegen accountants en adviseurs biedt carrièreperspectief en de vakinhoudelijke uitdagingen. Je zult ervaren dat dit uitstekend samengaat met een informele cultuur, kleinschaligheid, een hecht team en aandacht voor de menselijk maat. Vanwege voortdurende groei zijn we regelmatig op zoek naar versterkingen. Geïnteresseerd?

MKB

Boekhouding, salarisadministratie, jaarstukken, pensioen, nieuwe wetgeving… Als ondernemer in het MKB komt er veel op u af. Dan is het fijn om te kunnen rekenen op uw vaste contactpersonen bij Verstegen.

Publieke sector

In de driehoek volkshuisvesting, gemeenten en zorg bedient Verstegen ruim 300 organisaties. Dankzij de VGZ Academy zijn onze accountants en adviseurs altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. En dat is winst voor u.

HRM

Onze ervaren HR adviseurs ondersteunen en adviseren u graag en goed bij personele vraagstukken op elk niveau. Ook voor uitbesteden en interim bent u bij Verstegen HRM aan het juiste adres.

Corporate Finance

Een bedrijf verkopen of overnemen is niet iets wat u dagelijks doet. Net als fuseren of investeerders zoeken. Verstegen Corporate Finance helpt met gedegen strategisch en financieel advies.

Financieel forensisch onderzoek

Fraude, integriteitskwesties, geschillen, schades... Ook uw organisatie kan ermee te maken krijgen. In zo'n geval helpt Verstegen Forensics u verder met specifieke expertise.

We delen graag onze kennis

Korte introductie Verstegen HRM. Ras id dui. Aenean ut eros et nisl sagittis vestibulum. Nullam nulla eros, ultricies sit amet, nonummy id, imperdiet feugiat,

Uitgelicht event

VGZ Academy

Actualiteitenbijeenkomst jaarverslaglegging zorg, WNT, fiscaliteit en duurzaamheid 2024

- 1, 8 en 15 februari 2024: Actualiteitenbijeenkomst jaarverslaglegging zorg, WNT, fiscaliteit en duurzaamheid

Actualiteiten

Met Verstegen accountants en adviseurs blijft u op de hoogte van het laatste financiële en fiscale nieuws. Elke dag de belangrijkste updates voor MKB en de publieke sector.

Events

Nieuwsbrieven

Bijblijven op het gebied van administratie, financieel en fiscaal nieuws? Meld u aan voor onze nieuwsbrief, speciaal voor de publieke sector.

Achtergronden

De bevlogen accountants en adviseurs van Verstegen delen graag hun visie op de financiële en fiscale actualiteit. En daar plukt u de vruchten van! U vindt deze informatieve longreads hier.

Blog

Regelmatig geven de professionals van Verstegen accountants en adviseurs hun visie op relevante thema's via blogs in verschillende media. U kunt deze blogs hier nalezen.

Verstegen

Hier moeten de laatste items

Over Verstegen

Vanuit Dordrecht, Rotterdam, Assen, Goes, Gorinchem, Hoofddorp, Nieuwegein en Zwolle staat het team van Verstegen accountants en adviseurs een breed scala aan cliënten bij in het MKB en de publieke sector. Van administratie tot controle, fiscaal advies, HR-diensten en corporate finance.

Publieke sector

In de driehoek volkshuisvesting, gemeenten en zorg bedient Verstegen ruim 300 organisaties. Dankzij de VGZ Academy zijn onze accountants en adviseurs altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. En dat is winst voor u.

Fiscaal Adviseur publieke sector - ervaren

32-40 uur per week: Locatie Dordrecht

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde fiscaal adviseur om ons Verstegen Publieke Sector team te versterken.

Als fiscaal adviseur bij Verstegen vervul je een generalistische rol op het gebied van belastingadvies en ben je bekwaam in het adviseren over alle belastingen. Tegelijkertijd heb je een specialistische focus op de publieke sector. Je bent verantwoordelijk voor het volgen van alle relevante ontwikkelingen binnen deze sector en integreert deze kennis in je adviespraktijk.

Je werkt nauw samen met andere fiscale experts binnen het team en onderhoudt een hechte samenwerking met collega's van o.a. de Accountancy-afdeling.

Je werkzaamheden bestaan met name uit het signaleren en opstellen van fiscale adviezen ten behoeve van onze cliënten in de publieke sector, het adviseren van collega-medewerkers met betrekking tot fiscale vraagstukken, het onderhouden van contacten met de Belastingdienst en financiële dienstverleners, het voeren van bezwaar- en beroepsprocedures en het deelnemen aan en organiseren van vaktechnische trainingen.

Onze klanten in de publieke sector zijn onder andere zorg- en welzijnsorganisaties, woningcorporaties en gemeenten, wat zorgt voor een dynamische en maatschappelijke relevante werkomgeving.

  • Teamspeler: Je bent collegiaal, kunt goed samenwerken met collega's van zowel je eigen afdeling en als die uit andere teams.
  • Analytisch vermogen: het vermogen om complexe fiscale vraagstukken te analyseren en strategieën te ontwikkelen.
  • Klantgericht: je bouwt sterkte klantrelaties op, fungeert als sparringpartner en levert op maat gemaakte oplossingen om de belangen van de klant te behartigen.
  • Persoonskenmerken: Je bent verbaal sterk, werkt zorgvuldig en beschikt over een gezonde dosis humor!
  • Coachingsvaardigheden: je hebt affiniteit met het intern begeleiden van collega's.

En daarnaast beschik je over :

  • Een aantal jaar ervaring als fiscaal adviseur
  • Ben je al thuis in de publieke sector, dat is een pré!
  • Afgeronde universitaire opleiding in fiscaal recht, fiscale economie, Nederlands recht aangevuld met postdoctorale opleiding belastingkunde of een afgeronde opleiding register belastingadviseur.
  • Je hebt relevante kennis van actuele wet- en regelgeving en weet dit op een pragmatische wijze te vertalen naar beleid en uitvoering binnen onze organisatie.

"Wat werken in het Verstegen Publieke Sector Team zo boeiend maakt, is dat je de rol van sparringpartner voor onze cliënten vervult. Je hebt inzicht in de ontwikkelingen die specifiek zijn voor deze sector en gebruikt deze kennis als basis tijdens de gesprekken met cliënten. Als gevolg van deze gesprekken ben je in staat om hen op de hoogte te brengen van de meest recente en relevante fiscale ontwikkelingen." - collega Angélique (belastingadviseur RB)

Wij bieden:

Wij bieden een dynamische werkomgeving waarin je jouw expertise kunt inzetten om de fiscale behoeften van onze cliënten in de publieke sector te vervullen. Als je klaar bent voor deze uitdaging en aan de vereisten voldoet, nodigen we je graag uit om te solliciteren.

Werken bij Verstegen is kiezen voor een juiste balans tussen werk, studie en vrije tijd en een informele werksfeer. Naast een goed salaris en interessante secundaire arbeidsvoorwaarden, bieden wij onze medewerkers een compleet pakket met in- en externe opleidingen en cursussen. Zowel gericht op vakinhoudelijke als persoonlijke competenties.
Interesse?

Herken je jezelf in bovenstaand profiel dan maken wij graag kennis met je. Stuur je CV en een korte toelichting naar: . Of neem even contact met ons op viaFunctie:fiscaal adviseur publiek sector
Startdatum:05-03-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:WO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Hendrik-Ido-Ambachtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hendrik-ido-ambachtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Fiscaal Adviseur Publieke Sector Verstegen accountants en belastingadviseurs 05-03-2024

Bekijk ook andere vacatures