Vacature Junior Sales Engineer Maintenance

Junior Sales Engineer Maintenance in Zwijndrecht


T +31 (0)78 610 78 00

Junior Sales Engineer Maintenance

Ben jij die techneut met een commerciële inslag? Vind jij het een uitdaging om met jouw kennis (nieuwe) klanten te voorzien van scherpe offertes en passende duurzame onderhoudsconcepten? Zoek dan niet verder! Bij Verkerk in Zwijndrecht zijn we op zoek naar een Junior Sales Engineer Maintenance.

Wat ga je doen:

In onze business unit houden we ons bezig met modificaties en onderhoud aan gebouwgebonden installaties. Je takenpakket is divers en uitdagend. Jij kunt het ene moment bezig zijn met een offerte aanvraag voor een grote utilitaire klant. Het andere moment bedenk je voor een contractverlenging van een industriële klant een nieuw onderhoudsconcept. Je zet jouw technische kennis in om de klant te overtuigen van onze toegevoegde waarde. Jij zorgt ervoor dat installaties geoptimaliseerd worden op het gebied van beschikbaarheid, betrouwbaarheid, duurzaamheid en onderhoudskosten. Uiteraard doe je dit niet alleen, maar in een fijn team onder begeleiding van een ervaren Sales Engineer Maintenance. Het takenpakket ziet er verder zo uit:

 • Je analyseert offerte aanvragen op basis van onder andere aanbestedingen, contracten, specificaties, tekeningen, inventarisaties en mondelinge informatie
 • Je bedenkt en bepaalt de beste onderhoudsconcepten van gebouwgebonden technische installaties
 • Op basis van de gekozen onderhoudsstrategie stel je kostprijzen vast aan de hand van arbeidsuren, materiaalkosten en uitbestede specialismen
 • Je ontwikkelt en implementeert nieuwe methodieken en diensten op het gebied van onderhoudsmanagement
 • Je draagt afgeronde offerte trajecten over naar cliënt managers
 • Je ondersteunt bij de opzet van conditie rapportages en duurzame meerjarenonderhoudsplannen (DMJOP's)

Kom jij het team versterken?

Wij bieden:

 • Een fijne werksfeer en korte communicatielijnen
 • Ruimte voor jouw ideeën. We vertrouwen op jouw vakkennis en voeren suggesties waar mogelijk door
 • Aanvullende trainingen gericht op jouw persoonlijke ontwikkeling en loopbaanwensen
 • Een goed salaris en een aantrekkelijk secundair arbeidsvoorwaardenpakket met o.a. mogelijkheden voor bedrijfssporten, 25 verlof- en 13 Adv-dagen, en de mogelijkheid om aandelen te kopen tegen een gereduceerd tarief
 • Faciliteiten om je werk zo goed mogelijk te kunnen doen, zoals een telefoon en een laptop

Wie ben jij:

 • HBO werk-/denkniveau
 • Kennis van installatietechniek
 • Je bent te omschrijven als proactief, stressbestendig en communicatief sterk
 • Ervaring met Microsoft Office
 • Bereid om kennis op te doen van wettelijke voorschriften op het gebied van onderhoud, NEN 3140, NEN 2767 en veiligheid voor de totale gebouw gebonden techniek.
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal zowel in woord als in geschrift.

Onze bedrijfscultuur
Verkerk groep is van oudsher een familiebedrijf dat is opgericht in 1923. Dit is nog steeds te herkennen binnen het bedrijf van vandaag. Wij helpen elkaar graag en zijn gewend om korte communicatielijnen te hanteren, waardoor je snel met de juiste personen schakelt. Onze bedrijfscultuur kenmerkt zich door zes gemeenschappelijke waarden. Ondernemerschap, solidariteit, verantwoordelijkheid, vertrouwen, transparantie en empowerment. Iedere medewerker draagt dit uit. Je collega's zijn stuk voor stuk enthousiast, meedenkend en gericht op het beste resultaat dat we individueel en gemeenschappelijk kunnen behalen. We streven er daarbij naar om een inclusieve organisatie te zijn waarin iedereen welkom is. We leren jou graag kennen en zijn ook benieuwd wat je van ons nodig hebt.

Over Verkerk

Verkerk is een multidisciplinair technische dienstverlener voor het adviseren en onderhouden van gebouwgebonden installaties in de industrie, utiliteit (buildings) en energie infrastructuur. Wij ondersteunen bij alles wat nodig is om gebouwen - en de mensen die er werken - optimaal te laten presteren.

Is dit jóuw vacature en ben je klaar om te solliciteren? Stuur dan je CV op. kijkt er naar uit om jou te leren kennen. Mailen, bellen, appen, het mag allemaal. Word jij een echte Verkerker?
E-mail:
Mobiel:Functie:sales engineer maintenance
Startdatum:10-03-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Hendrik-Ido-Ambachtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hendrik-ido-ambachtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Junior Sales Engineer Maintenance Verkerk Groep 10-03-2024

Bekijk ook andere vacatures