Vacature Junior Accountmanager Microgrids

Junior Accountmanager Microgrids in Papendrecht

Junior Accountmanager Microgrids

Power

Papendrecht 40 uur

Functieomschrijving


Power is dé toonaangevende dealer van Caterpillar in Nederland, een wereldwijd bekend merk op het gebied van industriële machines en motoren. Onze geschiedenis gaat bijna 100 jaar terug, en onze expertise in het leveren van Caterpillar-producten is ongeëvenaard. Van complete maritieme voortstuwingsoplossingen tot microgrid installaties & zonnepanelen, Power heeft een uitgebreid portfolio dat voldoet aan de diverse behoeften van onze klanten in verschillende sectoren.

In jouw rol van Junior Accountmanager Microgrids ondersteun je de Accountmanager Microgrids in het verwerven van nieuwe opdrachten, doornemen en uitwerken van klantaanvragen en het onderhouden van contacten met bestaande accounts in het marktsegment Microgrids. In de energietransitie werkt je nauw samen met de Accountmanager om de klant zo optimaal mogelijk te bedienen met zo duurzaam mogelijke oplossingen.

Werkzaamheden die belangrijk zijn:

 • Vertalen van aanvraag naar klantoplossing (van PvE naar conceptueel ontwerp);
 • Selecteren van leveranciers, overleg met engineering voor uitwerking opdracht;
 • Opzetten commerciële calculaties inclusief uitleg, afstemming en relatiebeheer met klanten.

Je zet jouw deskundigheid in om te komen tot de verkoop van turn-key-projecten. Je ondersteunt in de verkoop van energieoplossing aan de klant. Na de verkoop houdt het niet op, je blijft investeren in een goede relatie met de klant. Het is van belang om functionele wensen te vertalen naar de techniek. Deze vertaling maak je vanuit de breedte van de dienstverlening van het Caterpillar productportfolio. Jouw standplaats is ons kantoor in Papendrecht van waaruit jij jouw salestaken vervult.

Profiel


Je kunt goed plannen en organiseren. Je bent resultaatgericht en vindt het fijn om te werken in teamverband. Je bewaakt op gestructureerde wijze de voortgang van je projecten. Je bent klantgericht en voelt goed aan wat er van je wordt verwacht.

Naast deze eigenschappen heeft de ideale kandidaat:

 • Je beschikt over een afgeronde (technisch) HBO opleiding;
 • Ervaring in een commercieel-technische functie in een business-to-business werkomgeving met kapitaalgoederen is een pree;
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk in de Nederlandse en Engelse taal;
 • Je hebt affiniteit met techniek en de ambitie om door te groeien binnen de organisatie.

Wat bieden wij je?


Je komt te werken bij een prachtige organisatie die onderdeel uitmaakt van , één van de grootste familiebedrijven van Nederland. Daarbij werk je in een uitdagende en verantwoordelijke functie. Dat zien en waarderen wij, waardoor je van ons onderstaande mag verwachten.

 • Een bruto maandsalaris tussen €2.800,- en €3.500,-;
 • Boven op je salaris een jaarlijks Prestatie Gerelateerd Inkomen;
 • 40 verlofdagen om goed tot rust te komen (27 vakantiedagen en 13 ATV dagen);
 • Een laptop en smartphone van de zaak, zodat je goed je werk kunt doen;
 • De mogelijkheid om je continu te blijven ontwikkelen met de opleidingen die we je aanbieden, zoals (technische) producttrainingen via onze eigen Training Academy, deelname aan Summer- en Winterlabs en een ruim aanbod van e-learnings voor je persoonlijke ontwikkeling;
 • Een collectieve aanvullende zorgverzekering bij ONVZ of Zilveren Kruis + werkgeversbijdrage van €20,- bruto per maand;
 • Een goede pensioenregeling bij ons eigen Pensioenfonds;
 • Korting op producten en diensten van , zoals auto's van SEAT, Volkswagen, Audi en Skoda. Maar ook op fietsen van Gazelle, Focus, Santa Cruz en Cervelo;
 • De mogelijkheid om mee te doen met de Fit activiteiten, zoals geweldige fiets-, mountainbike- en wielertochten, bootcamps, hike- en hardloop events en ga zo maar door.

Overige informatie


Als Junior Accountmanager Microgrids bij Power krijg je de kans om deel uit te maken van een dynamisch team dat streeft naar duurzaamheid en groei. Je wordt aangemoedigd om je expertise uit te breiden en te gedijen in een omgeving die innovatie en professionele ontwikkeling waardeert. Heb jij interesse in deze mooie uitdaging?

Solliciteren

Niet geselecteerde kandidaten ontvangen een afwijzing per mail.

We beginnen met een kennismaking, en geven je een duidelijk beeld van de functie-inhoud. Binnen enkele dagen krijg je terugkoppeling. Zijn we allebei enthousiast? Dan plannen we een vervolggesprek.

Tijdens het 2e gesprek wordt er nog dieper ingegaan op jouw kennis, kunde en opgedane ervaring. Is de functie wat jij ervan verwacht? En ben jij de kandidaat die wij zoeken?

Per functie wordt bepaald of we een assessment inzetten. Deze kan bestaan uit een persoonlijkheidsvragenlijst, een capaciteitentest en eventueel een business case en wordt uitgevoerd door een extern bureau.

Als beide partijen na afloop het 2e gesprek of assessment (indien van toepassing) nog steeds enthousiast zijn, doen wij je graag een aanbod bestaande uit een passend salaris en onze arbeidsvoorwaarden.Functie:accountmanager microgrids
Startdatum:04-03-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:2800 – 3500
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Hendrik-Ido-Ambachtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hendrik-ido-ambachtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Junior Accountmanager Microgrids Pon Power 04-03-2024

Bekijk ook andere vacatures