Vacature Oproepkracht Bedrijfsrestaurant

Oproepkracht Bedrijfsrestaurant in Papendrecht


met passie voor techniek

Hoofdkantoor

Iv-Groep b.v.
Noordhoek 37
3351 LD Papendrecht
Nederland


      • Alles over Bouw & Installaties
Dutch | English nl | en

Zoeken

Oproepkracht bedrijfsrestaurant

Vestigingen Papendrecht Ervaring Junior, Professional Divisies Iv-Groep

Sta jij voor ons klaar?

Drie Iv kantoren beschikken over een bedrijfsrestaurant (Papendrecht, Alblasserdam en Sliedrecht). We zijn op zoek naar een medewerk(st)er in ons bedrijfsrestaurant op oproepbasis, ter vervanging van collega's tijdens ziekte en vakantie of bij extra drukte. Als medewerk(st)er van het bedrijfsrestaurant voorzie je onze medewerkers van een smakelijke lunch, verzorg je bedrijfsborrels, lunches voor vergaderingen etc. Dit doe je meestal in teamverband. Daarnaast moeten ook de koffieautomaten dagelijks onderhouden worden. Ben jij de enthousiaste collega die ons gezellige team wanneer nodig kan versterken?

Wat verwachten wij van jou?

Deze functie is op oproepbasis. Met name beschikbaarheid tijdens de zomermaanden is gewenst. Ervaring met horeca is een pre, maar geen vereiste. Verder is het bezit van een rijbewijs een vereiste.

Wat hebben wij jou te bieden?

Een leuke oproepfunctie bij het meest diverse ingenieursbureau van Nederland! Iv is een wereldwijd opererend ingenieursbureau dat werkt aan de meest uitdagende, technische vraagstukken! Onze ingenieurs beschikken over unieke kennis binnen de sectoren en disciplines waarin wij actief zijn, zoals Industrie, Infra & Verkeer, Bouw & Installaties, Handling, Offshore & Energie, Maritiem en Water. Geen uitdaging is ons te moeilijk. Werken bij Iv betekent werken in een organisatie waar elke dag anders is. We zijn een club mensen met échte passie voor en plezier in het vak: met onze kennis van techniek bereiken we het uiterste voor onze klanten.Functie:oproepkracht bedrijfsrestaurant
Startdatum:08-03-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Hendrik-Ido-Ambachtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hendrik-ido-ambachtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Oproepkracht Bedrijfsrestaurant Iv-Groep 08-03-2024

Bekijk ook andere vacatures