Vacature Technisch Dienstverlener

Technisch Dienstverlener in Zwijndrecht


T +31 (0)78 610 78 00

Werken bij Verkerk?

De mooiste projecten zoeken jou !

Bron: Property.nl

Werken bij Verkerk

100 jaar een hart voor techniek!
We zijn een enthousiast en gedreven team, waarvan de meeste medewerkers al jarenlang bij ons bedrijf werken. Verkerk biedt dan ook een inspirerende werkomgeving met mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling waarbij gelijkwaardigheid voorop staat. Iets waar wij trots op zijn.


Onze bedrijfscultuur is gebaseerd op vijf kernwaarden waarbij ondernemerschap, solidariteit, verantwoordelijkheid, vertrouwen en transparantie en empowerment onze gemeenschappelijke waarden zijn. Techniek levert een steeds belangrijkere bijdrage aan een gezonde leef- en werkomgeving. Samen met de zorg voor alle collega's, delen we de zorg voor onze planeet.

Engineer Elektrotechniek

Is het bedenken en ontwerpen van elektrotechnische installaties jouw passie? En toe aan de volgende stap? Lees dan snel verder!

Als collegabij Verkerk krijg jij:

 • Waardering voor jouw visie, inbreng en inzet!
 • Een goede sfeer met enthousiaste open-minded collega's
 • Mogelijkheden voor zelfontplooing door verdere scholing en studie via VINCI ACADEMY
 • Toegang tot 100+ online trainingen via GoodHabitz
 • 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen per kalenderjaar op basis van een fulltime dienstverband
 • Een goede pensioenregeling en m ogelijkheden tot deelname aan een aantrekkelijk aandelenprogramma

Jij wordt ook blij van:

 • Korting op jouw sportschool abonnement
 • Bedrijfsrestaurant met lekkere hapjes, soep en broodjes én tafelvoetbal
 • Gezellige feesten, workshops, BBQ's en natuurlijk gezellige borrels op de vestiging
 • Bedrijfsmiddelen en bedrijfskleding waar je echt mee voor de dag kan komen passend bij jouw functie.

Welkom bij Verkerk: waar traditie en innovatie samenkomen!

Bij Verkerk hebben we de afgelopen 100 jaar een sterke reputatie opgebouwd als een vooraanstaand technisch dienstverlener. Ons succes is gebaseerd op onze toewijding aan kwaliteit, expertise en klanttevredenheid. Maar wat ons echt onderscheidt, zijn onze mensen - een team van meer dan 300 getalenteerde en gepassioneerde professionals die elke dag het beste van zichzelf geven.

Als je op zoek bent naar een werkgever die waarde hecht aan jouw persoonlijke groei en ontwikkeling, dan ben je bij Verkerk aan het juiste adres. We bieden een stimulerende werkomgeving waarin jouw stem wordt gehoord. Onze organisatiestructuur zorgt ervoor dat iedereen bijdraagt aan het succes van het bedrijf, ongeacht je functie of ervaringsniveau.

Bij Verkerk omarmen we innovatie en blijven we vooroplopen in de branche. Of het nu gaat om duurzame energieoplossingen, slimme gebouwtechnologieën of geavanceerde installatietechnieken, we zijn altijd op zoek naar nieuwe manieren om onze klanten te helpen en de wereld om ons heen te verbeteren. Bij Verkerk krijg je de kans om betrokken te zijn bij uitdagende projecten die een echte impact hebben.

Naast uitdagende projecten en een stimulerende werkomgeving bieden we ook aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden en een gezonde werk-privébalans. We geloven in het belonen van onze medewerkers voor hun inzet en prestaties. Bij Verkerk maak je deel uit van een hecht team dat successen viert en elkaar ondersteunt.

Sluit je aan bij Verkerk en maak deel uit van een bedrijf met een rijke geschiedenis en een veelbelovende toekomst. Samen kunnen we de wereld van installatietechniek blijven veranderen en verbeteren. Bekijk onze website om meer te weten te komen over onze projecten, onze mensen en hoe jij kunt bijdragen aan ons succes.

VINCI Energies in Nederland

Kom jij binnenkort werken bij VINCI Energies in Nederland of bij een van onze merken, of wil jij graag meer weten over onze organisatie? Dan is deze video voor jou! VINCI Energies is de meest ontdekte technische verborgen met sterke merken binnen de energietransitie en digitale transformatie. Werken bij VINCI Energies betekent dat je prestaties die het leven van alledag verbeteren én veiliger maken met zorg voor de planeet. In deze animatie vertellen we hoe we georganiseerd zijn als netwerkorganisatie. Je werkt of gaat werken in een business unit en hebt tegelijkertijd collega's met andere expertises overal in de wereld.Functie:technische dienstverlener
Startdatum:02-03-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Hendrik-Ido-Ambachtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hendrik-ido-ambachtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Technisch Dienstverlener Verkerk Groep 02-03-2024

Bekijk ook andere vacatures