Vacature Chauffeur Trekker

Chauffeur Trekker in Alblasserdam

Bel ons meteen: |

Chauffeur trekker met kraan en oplegger - Standplaats Antwerpen

Home » Chauffeur trekker met kraan en oplegger - Standplaats Antwerpen

Chauffeur trekker met kraan en oplegger - Standplaats Antwerpen Gebruiker MAAT 2024-03-01T08:40:02+01:00

Chauffeur trekker met kraan en oplegger - standplaats Antwerpen

Ben jij opzoek naar een leuke en afwisselende baan als chauffeur bij een echt familiebedrijf? Dan is deze vacature voor jou, want als er één afwisselende en zelfstandige chauffeursfunctie te vinden is dan is het deze wel!

Voor onze locatie in Antwerpen zijn wij per direct op zoek naar een

Chauffeur trekker met kraan en oplegger

met als standplaats Antwerpen

Wat ga je doen?

Voor onze locatie in Antwerpen zoeken wij een chauffeur trekker met kraan en oplegger voor het 'losse' werk. Je snapt, geen dag is dan hetzelfde en je rijdt veel verschillende ladingen. Je bent dan ook dagelijks actief bezig met jouw lading vastzetten, laden en lossen. Je gaat voornamelijk rijden voor bedrijven in de offshore, onshore, petrochemie, industrie, vliegtuigbouw, rollend materiaal en pallets. Je rijdt met jouw vaste trekker door Nederland, België en Duitsland. In overleg komt het gemiddeld één tot twee keer per week voor dat je een nacht in je wagen moet doorbrengen.

Wie ben jij?

 • Je hebt passie voor transport;
 • Je bent gemotiveerd, enthousiast en flexibel;
 • Je hebt kennis van ladingen zekeren, exceptioneel transport, het (inter)nationaal wegennet en het gebruik van documenten en ontheffingen;
 • Je hebt goede mondelinge uitdrukkingsvaardigheid in Nederlands en Engels;
 • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en weet van aanpakken;
 • Je hebt enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie;
 • Je bent in het bezit van de rijbewijzen B,C en E;
 • Je bent in het bezit van een Chauffeursdiploma en/of code 95;
 • Je bent in het bezit van een VCA certificaat en een heftruckcertificaat, of je bent bereid deze te behalen;
 • Je bent is het bezit van een Autolaadkraancertificaat en/of ADR-diploma, of je bent bereid deze te behalen (deze certificaten zijn een pré);
 • Je bent woonachtig in de regio Antwerpen

Ons aanbod

Naast een gezellige werkomgeving met fijne collega's, krijg je bij MAAT de kans om zelfstandig te werken in prettige en informele werkomgeving binnen een echt familiebedrijf. In de dynamische wereld van transport en logistiek bieden wij een baan aan met veel zelfstandigheid en afwisseling. MAAT hanteert de CAO beroepsgoederenvervoer.
Waarom kiezen voor MAAT? Omdat wij het verschil maken in ons secundaire arbeidsvoorwaarden pakket. Via MAAT kan je gebruik maken van collectiviteitskorting op verzekeringen. Zo ontvang je bijvoorbeeld 9,5% korting op de basiszorgverzekering en 8% op de autoverzekering. Verder bieden we de mogelijkheid tot het deelnemen aan een bedrijfsfietsenplan, bedrijfsfitness en fysiotherapie. Ook het volgen van aanvullende opleidingen en cursussen behoort tot de mogelijkheden zodat persoonlijke groei gewaarborgd blijft. Daarnaast denken wij aan de innerlijke mens en kiezen wij voor gezondheid door op alle locaties bedrijfsfruit ter beschikking te stellen en sluiten we iedere vrijdag, voor wie dat wil, de week met elkaar af tijdens een gezellige borrel.

Spreekt deze vacature je aan dan laten we in gesprek gaan ! De koffie staat voor je klaar het enige wat je moet doen is een Druk te geven op onderstaande knop.

Op naar een nieuwe frisse start in je carrière!

Heb je nog aanvullende vragen op de vacature? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer .

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Werken bij Maat

Het MAAT-gevoel. Dat is wat al onze mensen gemeen hebben.

Wat dat is? De wetenschap dat je in een informeel en familiair bedrijf werkt waar onderlinge samenwerking belangrijk is. Waar mensen betrokken zijn en met plezier naar hun werk gaan.


Maat
Edisonweg 43
2952 AD AlblasserdamFunctie:chauffeur trekker
Startdatum:02-03-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Hendrik-Ido-Ambachtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hendrik-ido-ambachtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Chauffeur Trekker Maat Logistiek 02-03-2024

Bekijk ook andere vacatures