Vacature Commercieel medewerker binnendienst

Commercieel medewerker binnendienst in Alblasserdam

Dit ga je doen

Wil jij de komende maand deel uitmaken van een dynamisch team bij een mooie organisatie in Alblasserdam en bijdragen aan hun succes? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een bedrijf een Alblasserdam zijn we op zoek naar een tijdelijke superster die ingezet kan worden in de functie van Commercieel Medewerker Binnendienst. Je loon kan oplopen tot €3500,- bruto op basis van 40 uur, maar als je part-time ingezet wil worden is dit ook bespreekbaar. Lees dus gauw verder! 

Deze organisatie, een dynamische en internationale speler op het gebied van industriële verpakkingen, is op zoek naar een tijdelijke aanvulling van miinimaal een maand voor hun binnendienst in verband met een langdurig zieke collega. Je wordt ingezet als Commercieel Medewerker Binnendienst en zo ben jij het eerste aanspreekpunt voor de klanten en zorg jij voor een uitstekende service en klanttevredenheid. Je gaat met name de inbox bijhouden en indien nodig ook de telefoon aannemen. Verder verwerk je offertes en stel je deze ook op en kun je werken volgens vastgestelde procedures en werkinstructies. Het is dus mooi meegenomen als je al wat ervaring hebt in een soortgelijke functie. Je werkt samen met nog 1 collega als Commercieel Medewerker Binnendienst en op de afdeling zelf vind je 7 overige teamleden. De werksfeer is informeel en gezellig te noemen.

De functie kan zowel part-time als full-time ingevuld worden met een minimum van 24 uur. Ben jij dus komende maand beschikbaar en heb je zin om lekker aan de slag te gaan? Reageer dan snel! Wie weet ben jij volgende week al aan de slag als Commercieel Medewerker Binnendienst bij dit mooie bedrijf!

Organisatie- en afdelingomschrijving

Het bedrijf is opgericht in 2001 en is inmiddels meer dan 20 jaar actief als specialist in verpakkingssystemen. Het verhandelen van stand-alone verpakkingsmachines en complete lijnen zijn de kernactiviteiten van de onderneming. Middels gerenommeerde agentschappen en eigen ontwikkelingen is de organisatie in staat een compleet pakket te bieden voor de primaire verpakking. Dit leveringspakket wordt ondersteund door een hoge mate van kennis van de markt, producten en 24/7 service.

De organisatie heeft 2 eigenaren, welke gezamenlijk meer dan 50 jaar ervaring hebben in de verpakkingswereld. Beide zijn actief werkzaam binnen de organisatie.

De missie: Het zijn van een innovatieve kwaliteitsaanbieder van verpakkingsoplossingen op commercieel verantwoorde wijze ondersteund door technische en technologische kennis, in de Benelux gericht op de middelgrote en grote bedrijven. De missie wordt vertaald in de diensten: advisering, engineering, service en verkoop van verpakkingsmachines en lijnen. Samenwerkingen met diverse onderzoeksinstanties, laboratoria en universiteiten waarborgen onze competenties op zowel technisch en technologisch vlak.

Kortom: je komt te werken bij een professionele organisatie, waarbij een fijne samenwerking hoog in het vaandel staat.

Dit krijg je

  • Een salaris dat kan oplopen tot €3500,- bruto op basis van 40 uur en naar ervaring
  • De functie is ook part-time te bekleden met een minimum van 24 uur
  • Zelfstandige afwisselende functie met ruimte voor initiatief
  • Pensioenregeling
  • Reiskostenvergoeding
  • Vrijdagmiddag borrel - en lunch


Functie:Commercieel medewerker binnendienst
Startdatum:01-03-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:24 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Hendrik-Ido-Ambachtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hendrik-ido-ambachtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Commercieel medewerker binnendienst Raaak Personeel 01-03-2024

Bekijk ook andere vacatures