Vacature Multitasker

Multitasker in Dordrecht

Nederlands (Nederland) language flagDansk (Danmark) language flagEspañol (España) language flagРусский (Россия) language flag

  • Online BIM bibliotheek
  • De voordelen van BIM

 • Nederlands (Nederland) language flagDansk (Danmark) language flagEspañol (España) language flagРусский (Россия) language flag

    • Online BIM bibliotheek
    • De voordelen van BIM

Operational Sales Support

Binnendienst 36 - 40 uur Fulltime

Ben jij een multitasker en vind je het leuk om zowel administratieve als planningswerkzaamheden uit te voeren? Weet jij processen moeiteloos te doorzien en staat de klant bij jou centraal? Ben jij een echte teamplayer en heb je affiniteit met machines en techniek? Dan zoeken wij jou!

Over de functie

Als Operational Sales Support heb je, samen met je collega's, een coördinerende rol en zorg je ervoor dat de orders die binnenkomen goed afgehandeld worden. Dit vraagt effectief plannen en schakelen met diverse collega's en leveranciers om de gemaakte afspraken met de klant na te kunnen komen. Je houd de belangrijkste stakeholders goed en tijdig op de hoogte en je zorgt ervoor dat de klant krijgt wat hij verwacht.

Je komt te werken in een ambitieus en hecht team. Je rapporteert in deze functie rechtstreeks aan de Hoofd Binnendienst Sales. We werken hard, maar het is bij ons ook gezellig en we hebben heel wat voor elkaar over. Onze cultuur is open en de organisatiestructuur is plat.

Je doorziet belangen van verschillende stakeholders en weet hier ook op juiste wijze mee om te gaan. Daarnaast heb je een gezonde dosis energie om van deze functie iets eigens te maken.

Klantgerichtheid, gestructureerd, eigenaarschap, punctueel en oplossingsgerichtheid zijn kenmerken die bij jou passen.

Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal zowel mondeling als schriftelijk.

Salaris

Een salaris dat past bij jouw kwaliteiten, kennis en ervaring.Functie:multitasker
Startdatum:14-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:36 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Hendrik-Ido-Ambachtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hendrik-ido-ambachtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Multitasker Riwal Group 14-02-2024

Bekijk ook andere vacatures