Vacature Afdelingsassistent

Afdelingsassistent in Papendrecht

Functieomschrijving

Wil jij iedere dag aan je 10.000 stappen komen? Weet jij wel raad met verschillende gereedschappen? Staat multitasken op je voorhoofd geschreven? Wil je dan ook nog een salaris van €16,20 per uur (incl. ADV-toeslag) verdienen? Top! Kom dan werken bij Fokker Elmo als afdelingsassistent !

Wat bieden wij jou
 • Uurloon van €16,20 (incl. 5% adv) bruto per uur!
 • Leuke werkplek met veel collega’s uit de omgeving!
 • Begeleiding op de werkvloer en van Tempo-Team
 • Iedere week salaris!
 • Vanaf 10 kilometer reiskostenvergoeding
 • Een fulltime baan met vaste uren!
Wie ben jij

Als afdelingsassistent ben je handig met gereedschappen. Je weet precies wat je waarvoor moet gebruiken! Verder:

 • Ben je 40 uur per week beschikbaar
 • Kun je in dagdienst werken
 • Spreek je vloeiend Nederlands
Wat ga je doen

Als afdelingsassistent zorg jij ervoor dat iedereen aan het werk kan! Bij Fokker Elmo in Papendrecht wordt bekabeling voor de vliegtuigbranche gemaakt. Jouw taak is om alle randzaken te regelen. Je kunt hierbij denken aan het klaarleggen van werktekeningen, gereedschappen verzamelen en uitgeven en het verhuizen van materialen/meubilair. Super leuk toch!? Heeft iemand een probleem met zijn laptop of internet? Jij loopt even langs en lost het gelijk op. Je begint elke dag vol goede energie en weet hoe je planning eruit ziet. Wat heeft vandaag prioriteit? Wie mist materialen? Verder check je ook nog even de internetverbinding van een collega die je gisteren hebt geholpen. Zo is iedere dag weer anders!

 • Bestellen van materialen
 • Teamleiders ondersteunen
 • Administratieve werkzaamheden
Waar ga je werken

Even terug naar het jaar 1910. In dit jaar bouwde Anthony Fokker, 20 jaar, zijn allereerste vliegtuig: De Spin. Dit was ook het allereerste vliegtuig dat in Nederland werd gebouwd en hier ook heeft rondgevlogen. Dat is wel gaaf, toch?! Nu verwachten we niet van jou dat je net als Anthony een heel nieuw vliegtuig gaat bouwen en ontwerpen!

Sollicitatie

In de wolken door deze mooie vacature? Mooi! Solliciteer dan gelijk!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent. Sollicitatieprocedure

Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!Functie:hulp productiemedewerker
Startdatum:05-03-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:16 – 16
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Hendrik-Ido-Ambachtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hendrik-ido-ambachtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Afdelingsassistent Tempo-Team 05-03-2024

Bekijk ook andere vacatures