Vacature Medewerker de Centrale Zorgadministratie

Medewerker de Centrale Zorgadministratie in Dordrecht

Past Yulius bij jou?

Medewerker De centrale zorgadministratie

24 uur

Waar kom je te werken?

De locatie "De Steiger" is onderdeel van Yulius Kinder- en Jeugdpsychiatrie & Autisme. Yulius biedt geestelijke gezondheidszorg, speciaal onderwijs en arbeidstoeleiding aan jong en oud, ongeacht de levensfase. We bieden niet alleen behandeling, begeleiding en speciaal onderwijs, maar ook professionele hulp bij wonen en werken. Alle afdelingen van Yulius Autisme waar (jonge) kinderen, jongeren en volwassenen behandeld worden, zijn TOPGGz erkend.

Kinder- en Jeugdpsychiatrie (KJP) biedt diagnostiek, second opinion, begeleiding en behandeling aan kinderen, jongeren en gezinnen die door complexe psychiatrische problematiek zijn vastgelopen in hun ontwikkeling.

Wij zijn op zoek naar een medewerker Decentrale Zorgadministratie voor 24 uur per week.

Jouw verantwoordelijkheden

Je verzorgt de administratieve ondersteuning van de behandelaren. Je bent het eerste aanspreekpunt voor behandelaren en cliënten van de afdeling.

De werkzaamheden van de medewerker zorgadministratie zijn: - Het verrichten van diverse zorg administratieve werkzaamheden. - Het uitvoeren van controles en correcties - Het uitvoeren van postbehandeling, archief- en telefonische werkzaamheden.

Vragen?

Voor vragen over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met de contactpersoon in de vacature. Met vragen over het sollicitatieproces, kun je terecht bij de afdeling recruitment:


Whatsapp:

Jouw kennis en vaardigheden

  • Je beschikt over een MBO+/HBO werk en denkniveau, aangevuld met een administratieve opleiding;
  • Je hebt ervaring met geautomatiseerde gegevensverwerking;
  • Je bent daadkrachtig en nauwkeurig;
  • Je bent flexibel en collegiaal;
  • Je beschikt over uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden.

Wat bieden wij

Inschaling vindt plaats conform de CAO GGZ. Schaal 35. Je krijgt een tijdelijke aanstelling. Bij gebleken geschiktheid kan dit worden verlengd. De standplaats is Dordrecht.Functie:medewerker centrale zorgadministratie
Startdatum:08-03-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:2451 – 3218
Uren per week:24 – 24

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Hendrik-Ido-Ambachtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hendrik-ido-ambachtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Medewerker de Centrale Zorgadministratie Yulius 08-03-2024

Bekijk ook andere vacatures