Vacature Fiscaal Adviseur MKB

Fiscaal Adviseur MKB in Dordrecht

Jouw carrière bij Verstegen

Werken op het terrein van accountancy, fiscaliteit, HRM of corporate finance? Voor grote (internationale) ondernemingen en de top van het MKB, of voor zorginstellingen, woningcorporaties en gemeenten? Professionals met een warm hart en een rechte rug zijn welkom!

Verstegen accountants en adviseurs biedt carrièreperspectief en de vakinhoudelijke uitdagingen. Je zult ervaren dat dit uitstekend samengaat met een informele cultuur, kleinschaligheid, een hecht team en aandacht voor de menselijk maat. Vanwege voortdurende groei zijn we regelmatig op zoek naar versterkingen. Geïnteresseerd?

MKB

Boekhouding, salarisadministratie, jaarstukken, pensioen, nieuwe wetgeving… Als ondernemer in het MKB komt er veel op u af. Dan is het fijn om te kunnen rekenen op uw vaste contactpersonen bij Verstegen.

Publieke sector

In de driehoek volkshuisvesting, gemeenten en zorg bedient Verstegen ruim 300 organisaties. Dankzij de VGZ Academy zijn onze accountants en adviseurs altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. En dat is winst voor u.

HRM

Onze ervaren HR adviseurs ondersteunen en adviseren u graag en goed bij personele vraagstukken op elk niveau. Ook voor uitbesteden en interim bent u bij Verstegen HRM aan het juiste adres.

Corporate Finance

Een bedrijf verkopen of overnemen is niet iets wat u dagelijks doet. Net als fuseren of investeerders zoeken. Verstegen Corporate Finance helpt met gedegen strategisch en financieel advies.

Financieel forensisch onderzoek

Fraude, integriteitskwesties, geschillen, schades... Ook uw organisatie kan ermee te maken krijgen. In zo'n geval helpt Verstegen Forensics u verder met specifieke expertise.

We delen graag onze kennis

Korte introductie Verstegen HRM. Ras id dui. Aenean ut eros et nisl sagittis vestibulum. Nullam nulla eros, ultricies sit amet, nonummy id, imperdiet feugiat,

Uitgelicht event

VGZ Academy

Actualiteitenbijeenkomst jaarverslaglegging zorg, WNT, fiscaliteit en duurzaamheid 2024

- 1, 8 en 15 februari 2024: Actualiteitenbijeenkomst jaarverslaglegging zorg, WNT, fiscaliteit en duurzaamheid

Actualiteiten

Met Verstegen accountants en adviseurs blijft u op de hoogte van het laatste financiële en fiscale nieuws. Elke dag de belangrijkste updates voor MKB en de publieke sector.

Events

Nieuwsbrieven

Bijblijven op het gebied van administratie, financieel en fiscaal nieuws? Meld u aan voor onze nieuwsbrief, speciaal voor de publieke sector.

Achtergronden

De bevlogen accountants en adviseurs van Verstegen delen graag hun visie op de financiële en fiscale actualiteit. En daar plukt u de vruchten van! U vindt deze informatieve longreads hier.

Blog

Regelmatig geven de professionals van Verstegen accountants en adviseurs hun visie op relevante thema's via blogs in verschillende media. U kunt deze blogs hier nalezen.

Verstegen

Hier moeten de laatste items

Over Verstegen

Vanuit Dordrecht, Rotterdam, Assen, Goes, Gorinchem, Hoofddorp, Nieuwegein en Zwolle staat het team van Verstegen accountants en adviseurs een breed scala aan cliënten bij in het MKB en de publieke sector. Van administratie tot controle, fiscaal advies, HR-diensten en corporate finance.

Fiscaal Adviseur MKB

32-40 uur per week

Organisatie en werkterrein
Verstegen accountants en adviseurs is een full-service accountantskantoor met een omvangrijke en groeiende klantenkring binnen het MKB, de zorg, de overheid en diverse andere organisaties in de publieke sector.

Verstegen is een organisatie die met 180 collega's weliswaar relatief klein is, maar wel de opleidingsmogelijkheden en begeleiding, het carrièreperspectief en de inhoudelijke uitdaging van een groot kantoor kent. Voor de vestiging in Dordrecht zijn wij op zoek naar een (ervaren) fiscaal adviseur die affiniteit met het MKB heeft.

Je werkzaamheden bestaan met name uit het signaleren en opstellen van fiscale adviezen ten behoeve van onze cliënten, zowel nationaal als internationaal; het adviseren van collega-medewerkers met betrekking tot fiscale vraagstukken, het onderhouden van contacten met de Belastingdienst en financiële dienstverleners, het voeren van bezwaar- en beroepsprocedures en het deelnemen aan en organiseren van vaktechnische trainingen.

Werken bij Verstegen
Bij Verstegen ligt de focus op kwaliteit. Als kantoor hebben we een professioneel kritische instelling en staan waarden en normen hoog in het vaandel. Verstegen kan getypeerd worden als degelijk en maatschappelijk betrokken. Een organisatie die niet hiërarchisch is, waar iedereen elkaar kent en die daadwerkelijk korte communicatielijnen kent.

Jouw persoonlijke groei staat bij ons centraal. Je krijgt volop de mogelijkheid om jezelf op vaktechnisch en persoonlijk niveau te ontwikkelen.

Vakgebied
Fiscale praktijk.

Ervaring
Wij zoeken een collega met minimaal 2 jaar ervaring als adviseur in een belastingadviespraktijk (bij voorkeur gericht op het midden- en kleinbedrijf).

Functie eisen
Een afgeronde universitaire opleiding fiscaal recht, fiscale economie, Nederlands recht aangevuld met een postdoctorale opleiding Belastingkunde of een afgeronde opleiding Register Belastingadviseur.

Profiel
Wij zoeken een echte adviseur, die de taal van de ondernemer spreekt en sparring partner voor de collega's is. Een gedreven professional met een groot analytisch vermogen, goede communicatieve en sociale vaardigheden en een effectieve en pragmatische werkwijze. Vanzelfsprekend ben je daarnaast nauwkeurig, integer en zorgvuldig.

Wij bieden
Werken bij Verstegen is kiezen voor een juiste balans tussen werk, studie en vrije tijd en een informele werksfeer. Naast een goed salaris bieden wij ook interessante secundaire arbeidsvoorwaarden en flexibiliteit.

Vanwege de omvangrijke en diverse opdrachtenportefeuille en door de brede dienstverlening zijn de werkzaamheden uitdagend en inhoudelijk interessant. Als fiscaal adviseur bij Verstegen ben je deels generalist, deels specialist binnen je aandachtsgebied. Je werkt nauw samen met de collega's van Accountancy, Corporate Finance, Pensioenadvisering en Verstegen HRM.

Interesse?
Herken je jezelf in bovenstaand profiel dan willen wij graag kennis met je maken.

Voor meer informatie of vragen kan je uiteraard ook bellen of appen met , tel: .Functie:fiscaal adviseur mkb
Startdatum:02-03-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:WO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Hendrik-Ido-Ambachtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hendrik-ido-ambachtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Fiscaal Adviseur MKB Verstegen accountants en belastingadviseurs 02-03-2024

Bekijk ook andere vacatures