Vacature Leerling Schadecalculator

Leerling Schadecalculator in Alblasserdam

Snel weer onderweg!

Zeker bij autoschade.

Leerling schadecalculator

Schadenet De Koning

Alblasserdam

mavo-vmbo

fulltime

Wil jij jouw passie voor auto's combineren met klant- en servicegerichtheid? Wil jij opgeleid worden tot een volwaardige Schadecalculator? Dan bieden wij jou graag de kans om dit bij ons te leren onder begeleiding van een leermeester!

  • Schadecalculaties opstellen
  • Geen dag is hetzelfde en je leert veel nieuwe dingen
  • Jij brengt in de praktijk wat je hebt geleerd op school

Functie omschrijving

Jij gaat onder begeleiding in de praktijk aan het werk. Hierbij zal je schadecalculaties opstellen waarbij je de schadelast probeert te beperken. Je plant de werkzaamheden en door je gedegen werkvoorbereiding en accurate nacalculatie zorg je ervoor dat alle interne en externe afspraken worden nagekomen. Je volgt de werkzaamheden en de voortgang hiervan en informeert de klant. Wanneer de schade hersteld is lever je de auto af aan de klant. Door je goede communicatieve vaardigheden ga je vriendelijk en zakelijk met alle klanten om.

Functie eisen

Uiteraard hoeven we je niet te vertellen dat je gek bent op auto's. Als Leerling Schadecalculator ben je het aanspreekpunt van de klant en zorg jij ervoor dat de klant uiterst tevreden is. Een representatief voorkomen is dus belangrijk. Je wilt jezelf graag ontwikkelen en bent gemotiveerd om de opleiding te gaan volgen bij een school naar jouw keuze. Wil jij bij ons komen werken? Dan vragen wij ook:

  • een (bijna) afgeronde VMBO-opleiding of de wil tot omscholing tot schadecalculator.
  • een actieve houding om nieuwe dingen te leren.

Wij bieden

Binnen ons bedrijf kom je te werken in een enthousiast en collegiaal team. Naast een serieuze werkhouding vinden wij de sfeer erg belangrijk. Werken moet tenslotte leuk zijn! Als je bent aangenomen zul je deelnemen aan ons introductieprogramma 'Ik werk bij Amega' met andere nieuwe collega's, zo voel jij je snel thuis binnen onze organisatie!

Daarnaast kun je bij ons natuurlijk rekenen op:

  • een goed salaris;
  • goede persoonlijke begeleiding waardoor je iedere dag een beetje beter wordt;
  • voldoende (online) trainingen;
  • een vast contract bij goed functioneren.

Over SchadenetFunctie:leerling schadecalculator
Startdatum:02-03-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Hendrik-Ido-Ambachtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hendrik-ido-ambachtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Leerling Schadecalculator Schadenet 02-03-2024

Bekijk ook andere vacatures