Vacature Heftruckchauffeur 3 ploegen

Heftruckchauffeur 3 ploegen in Alblasserdam

Dit ga je doen

Je komt te werken voor een productiebedrijf in Alblasserdam. Hier vindt het volledige productieproces van staaldraad plaats. Op het eigen terrein van het bedrijf worden stalen knuppels vermaakt tot staaldraad. De productie van staaldraad is een mooi proces, waar jij als Logistiek Medewerker ook onderdeel van kan uitmaken. Wij zoeken heftrukchauffeurs voor de 3 ploegen. 

Je werkt als Logistiek Medewerker op veel verschillende afdelingen, waardoor je werk erg afwisselend is. Zo zijn er bijvoorbeeld veel Vrachtwagenchauffeurs die goederen komen afleveren op het terrein en de optie hebben om de vrachten op verschillende opslagplaatsen te zetten. Jij wordt als Logistiek Medewerker verantwoordelijk voor het op orde houden van de opslaglocaties. Je geeft instructies aan de Vrachtwagenchauffeurs en als Heftruckchauffeur vervoer jij het staaldraad naar de juiste plek. Staal is een zwaar en kwetsbaar product. Je moet dus ervaring hebben met een heftruck van 16 ton om dit product veilig en schadevrij te transporteren. Alle administratie moet natuurlijk ook op orde zijn. Aan jou de taak om als Logistiek Medewerker ook de vrachtdocumenten in te voeren in een computersysteem.

Bij voorkeur ben jij een Logistiek Medewerker of een Heftruckchauffeur die goed bekend is met logistieke processen en veilig op een zware heftruck kan rijden. Tevens is het ook mooi meegenomen als je ervaring hebt met het besturen van een radiografische bovenloop kraan.

Ben jij de ervaren Heftruckchauffeur die makkelijk en veilig zware materialen gaat aan- en afvoeren met een heftruck? Reageer dan direct! Heb je vragen? Bel ons Raaak-team!

Organisatie- en afdelingomschrijving


Je komt te werken voor een productiebedrijf in Alblasserdam. Hier vindt het volledige productieproces van staaldraad plaats. Op het eigen terrein van het bedrijf worden stalen knuppels vermaakt tot staaldraad. De productie van staaldraad is een mooi proces, waar jij als Logistiek Medewerker ook onderdeel van kan uitmaken. Je werkt als Logistiek Medewerker op veel verschillende afdelingen, waardoor je werk erg afwisselend is. Zo zijn er bijvoorbeeld veel Vrachtwagenchauffeurs die goederen komen afleveren op het terrein en de optie hebben om de vrachten op verschillende opslagplaatsen te zetten. Jij wordt als Logistiek Medewerker verantwoordelijk voor het op orde houden van de opslaglocaties. Je geeft instructies aan de Vrachtwagenchauffeurs en als Heftruckchauffeur vervoer jij het staaldraad naar de juiste plek.

Dit krijg je

  • Salaris tot €3320 inclusief ploegentoeslag van 16,13%
  • Zit je op je plek? Dan is er uitzicht op een vast contract!
  • 25 vakantiedagen per jaar
  • 8,33% vakantiegeld
  • Pensioenregeling
  • Reiskostenvergoeding voor woon-werk
  • Is je heftruck- of bovenloopkraan certificaat verlopen? Raaak biedt je kosteloos een opfriscursus!
  • Een gevarieerde, uitdagende functie bij een dynamisch bedrijf 
  • Indien gewenst wordt jouw salaris wekelijks (of per 4 weken) uitbetaald!


Functie:Heftruckchauffeur 3 ploegen
Startdatum:01-03-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:LBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:36 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Hendrik-Ido-Ambachtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hendrik-ido-ambachtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Heftruckchauffeur 3 ploegen Raaak Personeel 01-03-2024

Bekijk ook andere vacatures