Vacature Ordermanager

Ordermanager in Alblasserdam

Dit ga je doen

Je gaat als Order Manager werken bij je nieuwe werkgever in Alblasserdam, een productiebedrijf waar producten worden gemaakt van staal.

Als Order Manager heb je een baan met veel afwisseling en verantwoordelijkheid. Je gaat nauwkeurig en efficiënt te werk.

Je bent veel in contact met de klant en weet goed door te vragen om tot de kern van mogelijke wensen te komen. Daarna kom jij met een passende oplossing voor de klant.  Omdat het een internationale functie is, is het van belang dat jij een talenknobbel hebt en buiten Nederlands ook een woordje Engels en Duits spreekt. Spreek je ook nog eens Frans, dan is dit mooi meegenomen.

Ook pak je een gedeelte voorraadmanagement op en herinner je klanten aan de betalingsverplichtingen. Daarnaast weet jij als Order Manager alles over de prijzen en pak je uitgebrachte offertes snel en adequaat op.

Het is dan ook belangrijk dat je als Order Manager commercieel en communicatief ingesteld bent. Je neemt graag initiatief en handelt proactief. Verder ben je een echte teamspeler en sta je altijd klaar voor je collega’s om ze te helpen.

Wil jij een volgende stap zetten in je carrière en deel uitmaken van het enthousiaste team? Solliciteer direct en wie weet kom jij te werken als Order Manager in het bruisende Alblasserdam.                 

Organisatie- en afdelingomschrijving


Je komt te werken voor een productiebedrijf in Alblasserdam. Hier vindt het volledige productieproces van staaldraad plaats. Jouw afdeling zit in een internationale (werk)omgeving, want je schakelt geregeld met het kantoor in Engeland én je accounts die jij gaat beheren zitten o.a. ook in het buitenland.

Dit krijg je

  • Een salaris vanaf € 2.900,- tot wel € 3.500,- bruto per maand;
  • 25 vakantiedagen per jaar
  • 8.33% vakantietoeslag
  • Een gezellige en informele werksfeer;
  • Werken bij een mooi en succesvol bedrijf dat internationaal actief is;
  • De mogelijkheid tot het volgen van cursussen
  • Reiskostenvergoeding van € 0,21 netto per kilometer


Functie:Ordermanager
Startdatum:01-03-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Hendrik-Ido-Ambachtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hendrik-ido-ambachtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Ordermanager Raaak Personeel 01-03-2024

Bekijk ook andere vacatures