Vacature Klantenservice Medewerker

Klantenservice Medewerker in Dordrecht

Klantenservice medewerker

Kruimelpad

 1. Klantenservice medewerker

Dordrecht

24 - 28

Mbo4

2.650

-

2.800

Wil jij ook een ander zo goed mogelijk helpen? Staat de klant bij jou altijd op nummer één en kan je goed luisteren en doorvragen? In beide gevallen zoeken we jou als parttime Klantenservice Medewerker bij Promovendum .

En wat je daarvoor terugkrijgt?

 • Een salaris tussen € 2.650 en 2.800 (inclusief 13e maand)
 • Een leuke baan met structuur en flexibele uren
 • Een informele en gezellige werkplek!

Verzeker jezelf van een leuke baan

Als Klantenservice Medewerker ben jij hét telefonische aanspreekpunt voor onze klanten. Belt een klant met een vraag? Dan vraag je goed door en kan je de klant verder helpen. Van een vraag van iemand die zijn reis wil annuleren, tot het meeverzekeren van zonnepanelen en de aanschaf van een nieuwe auto. Met de juiste kennis en begeleiding zorgen wij ervoor dat jij de klant altijd kan helpen.

 • Jij ziet iedere klant echt als individu en geeft advies op maat.
 • Je denkt oplossingsgericht en zet net dat stapje verder!
 • En of je dit nu doet met een persoonlijke touch in het telefoongesprek of een handgeschreven kaartje als extra attentie voor onze klant, dat is aan jou.

Misschien heb je hier zelf wel leuke ideeën over? Zo zorgen we dat jij energie krijgt wanneer jouw gesprek eindigt met een glimlach. Zowel voor jou, als voor de klant .

Ontwikkeling

Je hoeft het als Klantenservice Medewerker niet alleen te doen. We leren je alles van het klantcontact, de verzekeringsbranche en hoe je op de beste manier een klant blij kan maken. Natuurlijk kan je altijd meer leren. In de eerste drie maanden haal je op onze kosten de wft diploma's, dit zijn certificaten die je nodig hebt in de Financiële dienstverlening. Daarna mag je officieel adviseren en de klant van a tot z helpen!

Reageer voor

15-03-2024

Heb jij…

 • Een afgeronde mbo-opleiding niveau 4 diploma op zak.
 • Minimale beschikbaarheid van 24 uur. Meer is altijd mogelijk.
 • Zin om Wft diploma's te behalen.
 • Vroeger goed opgelet tijdens de Nederlandse les.
 • Een klantgerichte instelling.

Dan ben je verzekerd van

 • Een mooi en passend salaris tussen € 2.650 - 2.800 (inclusief 13e maand) op basis van 40 uur.
 • 13e maand verdeeld over het jaar. Dus elke maand er zomaar bij.
 • Een fijn en behulpzaam team.
 • 25 vakantiedagen (op basis van 40 uur) én Goede Vrijdag extra vrij.
 • Korting op alle verzekeringen (inclusief hypotheekadvies).
 • Een goede pensioenregeling.
 • Een goed bereikbare werkplek in Dordrecht .

Een aantal van jouw nieuwe collega's

Waarom Promovendum? Zij kunnen het weten!

Het serviceteam is het aanspreekpunt voor klanten. Wij houden ons niet alleen bezig met wijzigingen en vragen van klanten, maar ook met schades. Van alles wat dus! Ons doel is om elk gesprek met een tevreden klant af te ronden.

,

Ik mag deel uitmaken van het leukste team! Namelijk het serviceteam! Wij zijn het eerste aanspreekpunt voor (bestaande) klanten. De vragen lopen ontzettend uiteen, zo is geen dag hetzelfde! Afwisselend, dynamisch en vooral heel erg gezellig!

Mandy,

Vanaf de eerste dag al gelijk op mijn plekje. We hebben een heel leuk en gezellig jong team. Nog steeds val ik van de ene positieve verbazing in de andere. Alles is top geregeld!

Rianne,

Ik vind het heel mooi om te zien hoe snel je hier iets leert. Op dag 1 heb je waarschijnlijk weinig verstand van verzekeringen, terwijl je een maand later een klant helpt met zijn volledige verzekeringspakket.

Teddy, Teamleider klantcontact

Promovendum is een gezellig bedrijf waarbij, naast de dagelijkse werkzaamheden, de werknemer zelf ook centraal staat. Personeelsuitjes, bedrijfsfeestjes en net de kleine extraatjes maken het leuk om hier te werken.

Solliciteren in 4 stappen

1. Online solliciteren

Functie:medewerker klantenservice
Startdatum:03-03-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2650 – 2800
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Hendrik-Ido-Ambachtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hendrik-ido-ambachtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Klantenservice Medewerker CAK Volmacht 03-03-2024

Bekijk ook andere vacatures