Vacature Klantenservice

Klantenservice in Zwijndrecht

Beschrijving

De complete set bestaat uit vier Memory kussens, die zorgen voor maximaal comfort. Ook zorgt de set voor een perfecte egonomische positionering, voor de patient en om de belasting voor u en uw hygiënisten te verminderen.

Schoonmaken

De set heeft pads die zijn gemaakt van medisch materiaal en zijn gemakkelijk schoon te vegen.

Traagschuim

Dit strekt zich uit over de volledige lengte van de Bodyrest-pad om zich aan te passen aan het lichaam van de patiënt en zorgt voor verlichting van drukpunten omdat het vullingen opvult in ruimtes tussen de patiënt en de tandartsstoel.

De hoofdsteun ondersteunt de nek van de patiënt en de helling van het kussen zorgt ervoor dat haar of zijn hoofd zachtjes naar achteren kantelt en dat de kaak op natuurlijke wijze in een open-voorwaartse positie omhoog komt.De rugleuning ondersteunt het lendengebied van de patiënt. En de kniesteun tilt de knieën comfortabel op en werkt samen met de rugleuning om extra druk op de rug en heupen van de patiënt te verminderen.

Schoonmaken

Alle pads helpen de patiënt in de stoel te stabiliseren en uit te lijnen en zijn gemaakt van medisch materiaal en gemakkelijk schoon te vegen met gewone desinfectiemiddelen.

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste nieuws over korting en acties.

Klantenservice

Retourneren & Service Verzending & Bezorging Klachten

Functie:klantenservice
Startdatum:29-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Hendrik-Ido-Ambachtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hendrik-ido-ambachtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Klantenservice OrangeService Dental 29-02-2024

Bekijk ook andere vacatures