Vacature Opleidingsplek Verpleegkundig Specialist

Opleidingsplek Verpleegkundig Specialist in Ridderkerk

Vragen?In het kort

Aafje biedt een opleidingsplek voor een leerling verpleegkundig specialist. Ben jij een gedreven HBO-verpleegkundige en wil jij je specialiseren tot verpleegkundig specialist? Ligt jouw hart bij het verlenen van medische en verpleegkundige zorg aan ouderen? Dan zoekt Aafje jou!


assignment_ind Thuiszorg, Verpleeghuis, Revalidatie

pin_drop Rotterdam

timer 36 uur, 32 uur

savings FWG 55 - € 3.177 - 4.786

Als leerling verpleegkundig specialist word je opgeleid door leren en werken te combineren. Het theoretisch gedeelte wordt verzorgd door de Hogeschool Rotterdam. Voor het praktijkgedeelte werk je op één van de locaties van Aafje, er is ook mogelijkheid tot werken in de 1e lijn. Tijdens je opleiding zal je op verschillende afdelingen en met verschillende doelgroepen werken. Samen met ervaren collega's ben je verantwoordelijk voor de behandeling van een groep klanten.

Als verpleegkundig specialist voer je, eventueel in overleg met een specialist ouderengeneeskunde, geprotocolleerde medische zorg uit. Je consulteert andere hulpverleners en brengt behandel-, verpleeg- en zorgbehoeften in kaart en legt deze vast in het zorg- en behandelplan. Je coacht en begeleidt de zorgteams vanuit je vakinhoudelijke kennis zodat zij echt waarde kunnen toevoegen aan de kwaliteit van leven van de cliënt. Je geeft cliënten en familie informatie over de medische toestand en het doel van de behandeling van de cliënt. Je participeert in diagnostiek, triage en behandeling, monitort de behandeltrajecten en coördineert de behandeling. Naast deze directe behandeltaken speel je een belangrijke rol in de samenwerking en communicatie naar de zorgteams. Tenslotte lever je een bijdrage aan het up-to-date houden van de bekwaamheid van collega's door onder andere het geven van klinische lessen.

Wil je meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met , , op .

Wat breng jij mee:

  • Je bent in het bezit van een HBO-V diploma;
  • Minimaal 2 jaar werkervaring als verpleegkundige en je bent BIG-geregistreerd;
  • Ervaring en/of affiniteit met ouderenzorg is absoluut een vereiste voor deze functie;
  • Je bent een communicatief sterk persoon, die kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel draagt;
  • Je beschikt over visie en overwicht en kunt goed coördineren.

Kortom, je geeft op een uitstekende manier vorm aan de 'brugfunctie' tussen verpleging en artsen.

Ken jij de ideale kandidaat?

Deel dan deze vacature in jouw netwerk

Recruiter Erna

Solliciteer direct

Onze werkvelden

Bij Aafje kun je aan de slag in onze huizen, revalidatielocaties of thuiszorg in Rotterdam, Capelle aan den IJssel, Zwijndrecht, Hendrik Ido Ambacht, Dordrecht, Barendrecht, Albrandswaard of Ridderkerk. Ook kun je werken op ons stafkantoor en aan de slag als huishoudelijke hulp. Waar kom jij Aafje versterken?

Wat bieden wij jou?

Iedereen is anders en daarom gaan we op zoek naar wat het beste bij jou past om een goede balans in je werk en privé leven te vinden. Daarnaast biedt Aafje jou een prettige werksfeer, een goed salaris volgens de cao VVT en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden.

Is Opleidingsplek Verpleegkundig Specialist de droombaan voor jou?

Solliciteer dan direct! Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om te kijken waar je mogelijk als Opleidingsplek Verpleegkundig Specialist aan de slag kunt gaan!

Erna


Over aafje.nl

Aafje is een zorgorganisatie in Rotterdam, Dordrecht en omstreken. Bij Aafje kunt u wonen, revalideren en logeren. Ook biedt Aafje thuiszorg en vele activiteiten in de wijk, waaronder dagbesteding.Functie:opleidingsplek verpleegkundig specialist
Startdatum:29-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Hendrik-Ido-Ambachtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hendrik-ido-ambachtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Opleidingsplek Verpleegkundig Specialist Aafje 29-02-2024

Bekijk ook andere vacatures