Vacature Productiemedewerker

Productiemedewerker in Zwijndrecht

Robin Bakker HR Manager

Productiemedewerker

Een productiemedewerker bij De Oliebron werkt op de afdeling grootverpakking. Wat je precies doet als medewerker productie vertelt hieronder.

Je eigen toko runnen

'Mijn werkzaamheden houden in dat ik 20-, 60- en 200-litervaten afvul en merk. Bij het afvullen komt het soms ook voor dat we vaten van 1.000 liter afvullen. Het werk is best gevarieerd en er valt genoeg te leren op onze afdeling. We vinden het belangrijk dat nieuwe collega's in teamverband kunnen werken, want we doen hier alles samen. We werken in een tweeploegensysteem. 's Avonds, na kantoortijd, werk je voornamelijk alleen. Dit is prettig, want zo krijg je de drukte van de dagdienst mee en is het 's avonds net alsof je je eigen toko runt. Ik werk hier inmiddels al enige tijd en ik ben overal inzetbaar. De werkzaamheden zijn repeterend, maar het is erg prettig dat je iedere dag of week op een andere plek staat.

''

Relaxte sfeer

'Ik werk voornamelijk op de dagstraat binnen De Oliebron. Ik doe dit zelfstandig en het werk gedurende de dag is afwisselend. De sfeer is erg goed want je kunt lachen met collega's. Een geintje uithalen met je collega moet kunnen, maar je moet natuurlijk wel op blijven letten. Wanneer ik 's ochtends binnenkom, kijk ik eerst welke orders er gemaakt moeten worden. Ik zoek alle bonnen en informatie bij elkaar en ga dan zelfstandig aan de slag. Net zolang totdat ik er zeker van ben dat ik kwaliteit heb geleverd. Het is hier relaxed, want je wordt vrijgelaten. Er kijkt niemand mee over je schouder en deze vrijheid heb ik nodig om plezier te hebben in het werk.

''

Zie jij het zitten om als productiemedewerker bij De Oliebron te werken?

Solliciteer dan meteen bij De Oliebron in Zwijndrecht.

Vragen over de sollicitatieprocedure?

Bel naar . Mailen mag ook naar | | HRMFunctie:productiemedewerker
Startdatum:01-03-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Hendrik-Ido-Ambachtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hendrik-ido-ambachtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Productiemedewerker Smeermiddelen Industrie De Oliebron 01-03-2024

Bekijk ook andere vacatures