Vacature Psycholoog Agoog

Psycholoog Agoog in Dordrecht

  • Redactie Sliedrecht
  • 28-02-2024

Psycholoog/Agoog in Dordrecht

Psycholoog/Agoog

Op weg helpen naar een nieuw leven

De missie van de Hoop is mensen op weg helpen naar een nieuw leven. Daaraan werk jij als behandelaar mee bij De Hoop. Betrokken, liefdevol en deskundig. Je wordt daarbij ondersteund door een team van professionele en christelijke collega's.

De mensen die je op weg helpt kampen met (de gevolgen van) een verslaving of met psychische problematiek. Hun groei staat voor jou centraal. Maar ook jouw groei is belangrijk voor De Hoop. Je krijgt als behandelaar volop ruimte om je persoonlijk en professioneel te ontwikkelen. Bij De Hoop kun je bovendien als behandelaar alle kanten op als je je kennis en ervaring wilt verbreden of verdiepen. Of zelfs doorstromen: dat kan dankzij het opleidingsbudget waarover je beschikt als werknemer bij De Hoop.

Ben je op zoek naar professionaliteit, houd je van afwisseling en verbind je zingeving graag met je werk, kijk dan snel bij onze vacatures voor agogen.

Verhalen van (toekomstige) collega's

1475

is GZ-psycholoog

4644
Functie: psycholoog agoog Startdatum: 24-02-2024 Ervaring: Ervaren Educatielevel: WO Contracttype: Vast Salaris: onbekend - onbekend Uren per week: 1 - 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met De Hoop via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.Functie:psycholoog agoog
Startdatum:03-03-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:WO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Hendrik-Ido-Ambachtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hendrik-ido-ambachtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Psycholoog Agoog De Hoop 03-03-2024

Bekijk ook andere vacatures