Vacature Medewerker Crematieproces / Ovenist

Medewerker Crematieproces / Ovenist in Dordrecht

Medewerker crematieproces / Ovenist

|

Copy Link

Essenhof is de gemeentelijke voorziening voor begraven, cremeren en herdenken. Voor de Essenhof zoeken we een medewerker crematieproces / ovenist.

Heb jij ervaring als ovenist en/of het werken in een crematorium en wil je daarnaast ook ondersteuning bieden tijdens de uitvaart? Dan is deze allround vacature wellicht iets voor jou!

Direct solliciteren


Dordrecht heeft een mooie historie als stad, en wij willen de verbinding maken met de toekomst. Deze verbinding tussen historie en vernieuwing leidt telkens weer tot nieuwe kansen en nieuwe perspectieven. Die perspectieven moet je kunnen zien. Van ons krijg je ruimte en verantwoordelijk om de perspectieven te verbinden met onze ambities. Concreet betekent dit zie je kansen, verzilver ze.Functie:medewerker crematieproces / ovenist
Startdatum:07-03-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:WO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Hendrik-Ido-Ambachtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hendrik-ido-ambachtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Medewerker Crematieproces / Ovenist Gemeente Dordrecht 07-03-2024

Bekijk ook andere vacatures