Vacature Verzorgende IG

Verzorgende IG in Ridderkerk

Navigatie

  1. Verzorgende IG locatie Riederborgh - Team 3 PG

Dit ga je doen

Als verzorgende IG ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen en begeleiden van cliënten in hun zorgvraag en hun dagelijkse activiteiten. Tot je werkzaamheden behoren verzorgende, verpleegtechnische en coördinerende taken. Samen met je collega's stem je de zorg af op de specifieke situatie van de cliënt. De wensen van de cliënt zijn hierbij een belangrijk uitgangspunt. Daarnaast ben je aanspreekpunt voor de cliënt en geef je sturing aan de samenwerking met familie en mantelzorgers. Verder signaleer je veranderingen in de zorgvraag tijdig en speel je daar adequaat op in. Je bent gemotiveerd en gekwalificeerd om een bijdrage te leveren aan de verdere ontwikkeling en professionalisering van de zorg. Bij ons kun je zowel dag-, avond- en nachtdiensten, als ook in de weekenden werken. Heb je voorkeur voor een bepaald aantal uren? Laat het ons weten, dan gaan we daarover met jou in gesprek.

Hier ga je werken

Riederborgh is onderdeel van Lelie zorggroep en een begrip in Ridderkerk en omgeving. De locatie Riederborgh heeft een totale capaciteit van 120 plaatsen, waarvan 83 ten behoeve van cliënten met psychogeriatrische problematiek en 37 plaatsen ten behoeve van cliënten met (ernstige) somatische problematiek. Voor team 3 psychogeriatrie zijn wij op zoek naar een verzorgende IG voor 20 - 28 uur in de week. Diensten van 8.30-14.30/15.00 uur zijn bespreekbaar.

Wat vragen wij?

  • Je hebt een diploma verzorgende IG.
  • Je houdt ervan om zelfstandig te werken, maar je weet ook wanneer je hulp van anderen nodig hebt.
  • Je hebt oog voor onze bewoners en ondersteunt hen bij de dingen die zij niet meer zelf kunnen. Tegelijkertijd laat je ze vooral de dingen doen die ze nog wél zelfstandig kunnen.
  • Je zoekt de verbinding en bent respectvol.
Wij vinden het belangrijk dat je onze missie en visie onderschrijft, jij herkent of respecteert de christelijke identiteit van onze organisatie.

Wat bieden wij?

  • Werken mét waardering.
  • We belonen jouw werk en inzet met een salaris volgens de cao VVT binnen schaal 35 (min. € 2.466,72 - max. € 3.256,53) bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek). Deze cao geldt ook voor de overige arbeidsvoorwaarden, waaronder de opbouw van vakantiegeld en de eindejaarsuitkering. Het salaris wordt per 1 oktober verhoogd met 2,5%.
  • Aantrekkelijke voordelen via ons meerkeuzesysteem, zoals het inzetten van over-/vakantie uren of vakantiegeld/ eindejaarsuitkering voor belastingvoordeel op producten zoals een tablet, telefoon, fiets, sportabonnement, balansbudget, etc.
  • Toegang tot de personeelsvoordeelwinkel, waar je allerlei producten met hoge kortingen kan kopen.

Solliciteren

Heb je verder nog vragen over de functie? Bel dan naar , , via .
Heb je vragen over het sollicitatieproces? Neem dan contact op met onze afdeling werving; bel naar , app naar of mail naar
Het opvragen van een referentie is een standaard onderdeel van onze sollicitatieprocedure. Verder vragen wij een verklaring omtrent gedrag (VOG).
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Plaats Ridderkerk Vestiging Leliezorggroep 010 - Riederborgh Uren per week 20 - 28 Soort zorg Verpleeghuiszorg

Bel WhatsApp 31 6 839 117 32 Mail Stuur een e-mail

Neem contact met ons op!

Bel WhatsApp 31 6 839 117 32 Mail Stuur een e-mail

Contact

Hoofdkantoor Lelie zorggroep

Hoofdweg 222
3067 GJ Rotterdam

Postadres
Postbus 8176
3009 AD RotterdamFunctie:verzorgende ig
Startdatum:06-03-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2466 – 3256
Uren per week:20 – 28

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Hendrik-Ido-Ambachtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hendrik-ido-ambachtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Verzorgende IG Lelie zorggroep 06-03-2024

Bekijk ook andere vacatures