Vacature Regiebehandelaar Kind & Jeugd

Regiebehandelaar Kind & Jeugd in Dordrecht

Regiebehandelaar kind & jeugd

Jeugd en gezin

Waar kom je te werken?

De perfecte balans tussen behandelend specialist en organisatorisch talent, dat ben jij. Regelen en uitvoeren gaan bij jou namelijk hand in hand. Als regiebehandelaar op de afdeling Kind & Jeugd van Yulius help jij kinderen, jongeren en hun ouders door het bieden van de beste behandeling. Daarvoor werk je samen met je collega's die ieder hun eigen specialisme hebben. Jij brengt alle benodigde disciplines samen voor de beste zorg, met een focus op herstel en ontwikkeling. Daarbij houd je het overzicht, want je bent verantwoordelijk voor goed op elkaar afgestemde zorg. Van intakes tot beoordelingen en van evaluaties tot disciplinair overleg; door jou loopt het soepel. Jij maakt iedere dag afwegingen om te kijken wat een cliënt nu echt helpt en wat niet. Er is ruimte voor eigen behandelingen en daarin breng je je eigen specialisme mee. Tegelijkertijd inspireer en coach je het team en ben je het vaste aanspreekpunt. Ook denk je mee over teamontwikkeling en het inhoudelijke beleid binnen Yulius. Alles met het doel om kinderen en jongeren zo snel mogelijk weer deel te laten nemen aan het dagelijks leven.


Waar kom je terecht?
Zijn kinderen, jongeren en hun gezinnen vastgelopen door psychiatrische problemen? Dan is Yulius er voor ze met behandeling en begeleiding. Niet alleen denken we in het team na over passende oplossingen en acties bij moeilijke situaties, ook geven we het samen met de jongeren vorm. Je team bestaat uit enthousiaste collega's waar je op kunt bouwen met ieder hun eigen specialisme. Ook bij jou kijken we waar je kracht ligt. We werken hard en halen veel energie uit wat we doen en ontwikkelen. Met elkaar maken we het verschil!


Van intakes tot beoordelingen en van evaluaties tot disciplinair overleg; jij draagt bij aan zorgvuldige afhandelingen binnen de afdeling Kind & Jeugd.

Jouw verantwoordelijkheden

Een dag als regiebehandelaar bij Yulius
Je werkdag start met een dagelijks multidisciplinair teamoverleg. Hierin worden de meest acute casussen besproken. Alles duidelijk? Dan keer je terug naar je kantoor, want er staat een intake op de agenda. Na de intake krijg je een vraag van een van de psychologen uit je team. Of je kunt helpen bij een vraagstuk. Tuurlijk! Hierna is het tijd voor een lunchbreak. Met nieuwe energie~~,~~ ga je weer verder. Er staat een behandeling op de planning. Aan het einde van de dag verwerk je digitaal de verslagen en ben je klaar. Je collega's uit het multidisciplinaire team hebben zonder problemen hun werk kunnen doen, de behandeling ging goed en jouw dag zit erop.

Functie:regiebehandelaar kind & jeugd
Startdatum:03-03-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:WO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Hendrik-Ido-Ambachtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hendrik-ido-ambachtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Regiebehandelaar Kind & Jeugd Stichting Yulius 03-03-2024

Bekijk ook andere vacatures