Vacature Health Nederland POH-S

Health Nederland POH-S in Alblasserdam

POH-S Alblasserdam Praktijk Nasseri van Houts

Alblasserdam , Zuid-Holland , Nederland Huisartsenpraktijk Nasseri & van Houts

Vacature details Solliciteren

Functieomschrijving

Heb je passie voor de zorg en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan is Huisartsenpraktijk Nasseri - Van Houts in Alblasserdam op zoek naar jou!


Wie ben jij?

Jij bent een (bijna) gediplomeerde POH Somatiek, Wij werken met CGM Mira en zijn opzoek naar een nieuwe collega voor 1 dag in de week (voorkeur donderdag of eventueel maandag).


Wat ga je doen?


Als Praktijkondersteuner Huisartsenzorg (POH-S) ben je verantwoordelijk voor het verlenen van hoogwaardige en persoonlijke zorg aan patiënten met chronische aandoeningen, zoals diabetes, COPD en hart- en vaatziekten. Je bent samen met de andere praktijkondersteuner Somatiek verantwoordelijk voor het onder controle houden van onze patiënten met Diabetes, hart- en vaatziekten, COPD/astma en ouderenzorg· Je draait je eigen spreekuur. Stoppen met roken en longfunctietesten behoren ook tot de werkzaamheden van onze POH Somatiek. Je werkt nauw samen met huisartsen, verpleegkundigen en andere zorgprofessionals om een optimale zorgervaring voor de patiënten te waarborgen.

Vereisten


 • Een (bijna) afgeronde opleiding tot POH-S.
 • Ervaring in het werken binnen een huisartsenpraktijk is een pré.
 • Kennis van en affiniteit met chronische aandoeningen en preventieve zorg.
 • Uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden.
 • Zelfstandigheid en proactieve houding.
 • Bereidheid tot bijscholing en het up-to-date houden van kennis en vaardigheden.

Wat bieden wij?

 • Een uitdagende baan in een leuke huisartsenpraktijk.
 • Een gezellig en goed geolied team waarin ieders inzet wordt gewaardeerd.
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en scholing.
 • Een contract voor 8 uur per week met een marktconform salaris en goede arbeidsvoorwaarden conform de cao huisartsenzorg.

Wie zijn wij?
Ons team bestaat uit 2 artsen, 7 doktersassistenten, 2 verpleegkundigen die de artsen ondersteunen met hun eigen spreekuur, 1 praktijkondersteuner GGZ en 1 praktijkondersteuner Somatiek. Samen dragen we de zorg voor zo'n 5000 patiënten. Onze praktijk is aangesloten bij Centric Health. Centric Health is een door medici opgerichte organisatie, die huisartsenpraktijken helpt zich te blijven verbeteren. Bij Centric Health hechten we veel waarde aan de manier waarop onze medewerkers werken: in vertrouwen, samen, trots, moed, transparantie en bescheidenheid. Wij bouwen aan de zorg van morgen.

Interesse?

Voor vragen kun je contact opnemen met via . Druk op de sollicitatiebutton om te solliciteren en wie weet verwelkomen wij jou binnenkort in ons team!


Solliciteren

of

Vertel iets over jezelf

We hebben nog wat vragen voor je

Heb je relevante ervaring opgedaan als POH-S binnen de huisartsenzorg?

Ja

NeeFunctie:health nederland poh-s
Startdatum:07-03-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:8 – 8

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Hendrik-Ido-Ambachtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hendrik-ido-ambachtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Health Nederland POH-S Centric Health 07-03-2024

Bekijk ook andere vacatures