Vacature KOM Stage Lopen

KOM Stage Lopen in Zwijndrecht

Home / Werken bij Yes! / Stages

Kom stage lopen bij Yes! Kinderopvang

Kom je stage lopen bij Yes!? Dat kan als je een pedagogische opleiding volgt. Wij zijn een erkend opleidingsbedrijf en bieden leuke en afwisselende stages.

Onze stagemogelijkheden

Wanneer je bij ons stage loopt, ga je meelopen met onze pedagogisch medewerkers. Je helpt met het verzorgen van de kinderen en de verschillende activiteiten op de groep. De taken en verantwoordelijkheden worden stap voor stap opgebouwd. Onze praktijkbegeleider kijkt samen met jou naar je leerdoelen en helpt je hierbij.

We hebben met verschillende relevante opleidingen afspraken over stageplaatsen. Denk aan mbo-2 helpende welzijn, mbo-3 en mbo-4 pedagogisch medewerker kinderopvang en diverse hbo-opleidingen. Het toewijzen van de stageplaatsen en de stagebegeleiding organiseert onze praktijkbegeleider.


Vmbo-carrousel

Wij doen mee aan het vmbo-carrousel. Hierbij gaan vmbo-leerlingen uit het derde en vierde leerjaar op bezoek bij bedrijven en instellingen om te proeven aan diverse praktijkwerkzaamheden. Tijdens het bezoek aan een kinderdagverblijf of buitenschoolse opvanglocatie mogen de leerlingen een fruithapje of flesje geven, een verhaaltje voorlezen of een kleine activiteit uitvoeren.

'Je komt sowieso in een superleuk team terecht en de kinderen zijn natuurlijk fantastisch. Hou je van werken met kinderen, wacht dan niet langer!

''

Lees het verhaal van Ilona

FROG!

Centraal Bureau

Uilenvliet 39, 3333 BS ZwijndrechtFunctie:kom stage lopen
Startdatum:10-03-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Stage
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Hendrik-Ido-Ambachtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hendrik-ido-ambachtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. KOM Stage Lopen Yes! Kinderopvang 10-03-2024

Bekijk ook andere vacatures