Vacature Tandartsassistente

Tandartsassistente in Zwijndrecht

Vacature Mondhygiënist

Aantal uren in overleg, minimaal 16 uur per week / Betaalde Functie

Stichting Mondzorg is op zoek naar een tandartsassistent die ons team in de regio Zwijndrecht wil komen versterken! Wij zijn een christelijke organisatie die mondzorg verleent aan mensen die zelf niet in staat zijn om voor hun eigen mondhygiëne te zorgen. Wij zorgen met name voor dementerende ouderen in verpleeghuizen en psychiatrische patiënten in instellingen.

Functie
De tandartsassistent biedt ondersteuning aan tandheelkundige zorgverleners en voert zelfstandig onderdelen uit van de tandheelkundige behandelingen met name op het gebied van preventie en mondhygiëne. De assistente is werkzaam in het team in de regio Zwijndrecht (Zwijndrecht en Ridderkerk). Wij bieden een goed salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden, een gezellig team en ruimte voor persoonlijke en geestelijke ontwikkeling. Stichting Mondzorg hanteert een fulltime dienstverband van 36 uur per week.

We zoeken een tandartsassistent die voldoet aan de volgende eisen en vaardigheden:

Eisen - MBO+ werk- en denkniveau, verkregen door opleiding tandartsassistent; - enige werkervaring als tandartsassistent; - Kennis van relevante wet- en regelgeving en de geldende protocollen, instructies en richtlijnen; - Belijdend christen; - Affiniteit met psychogeriatrische/psychiatrische patiënten; - Bereidheid mee te werken aan de doelstellingen van de stichting.

Vaardigheden - is sociaal vaardig, tactisch en empathisch; - is in staat zelfstandig te werken; - heeft een dienstverlenende en patiëntgerichte instelling; - beschikt over plan- en organisatievermogen voor het plannen van de werkzaamheden en het stellen van de prioriteiten.

Bezwarende omstandigheden
Bij het uitvoeren van onderdelen van mondzorgkundige behandelingen kan sprake zijn van werken in een onnatuurlijk gebogen houding.

Solliciteer hier!
Heeft u interesse in een baan bij Stichting Mondzorg?

Of schrijf een brief met CV naar:
, Stichting Mondzorg,

Postbus 138
2630 AC Nootdorp

Vacature christelijke manager facilitaire dienst

Postadres: Stichting Mondzorg,

Bezoekadres: Stichting Mondzorg,
Gildeweg 12, 2632 BA Nootdorp
Rekeningnummer: NL25 RABOFunctie:tandartsassistent
Startdatum:11-03-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:16 – 16

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Hendrik-Ido-Ambachtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hendrik-ido-ambachtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Tandartsassistente Stichting Mondzorg 11-03-2024

Bekijk ook andere vacatures